Δυάδα με ...φαβορί

Δυάδα με ...φαβορί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kisslingΗ Νάπολι στο Σαν Πάολο είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στην Μπιλμπάο. Η νίκη της έχει πάρει αρκετό ποντάρισμα.

101. Κοπεγχάγη – Λεβερκούζεν

Με δύο επιθετικούς και φιλοσοφία νίκης φαίνεται ότι θα αγωνιστεί η Λεβερκούζεν απέναντι στην Κοπεγχάγη στην Δανία. Ο Κίσλινγκ θα είναι το βαρύ πυροβολικό για τις «ασπιρίνες» που θα παίξουν απέναντι σε μια ομάδα που έχει παίξει ήδη πέντε παιχνίδια για το εγχώριο πρωτάθλημα. Η Κοπεγχάγη γνωρίζει ότι χρειάζεται γκολ για να μπορέσει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Από την άλλη πλευρά η Λεβερκούζεν δείχνει ικανή να σκοράρει, οπότε στοιχηματικά οδηγούμαστε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Πρόταση: G.G (www.stoiximan.com 1.90)

103. Νάπολι – Μπιλμπάο

Με τον Ιγκουαϊν στην ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί η Νάπολι η οποία αν εξαιρέσει κανείς το φιλικό με την Παρί Σ.Ζ, άφησε καλές εντυπώσεις στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι σήμερα. Ο Μπενίτες έχει διατηρήσει σχεδόν τον ίδιο κορμό με πέρυσι και ευελπιστεί η ομάδα του να συμμετάσχει και φέτος στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πολλή δουλειά πάντως στο γήπεδο αναμένεται να γίνει από τους Ινσίνιε, Χάμσικ και Καγεχιόν οι οποίοι βάζουν ταχύτητα στο παιχνίδι της Νάπολι και είναι ικανοί να αιφνιδιάσουν την αντίπαλο. Η ομάδα του Βαλβέρδε δεν έχει ικανοποιήσει στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει. Ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρα, ωστόσο χρειάζεται καλό αποτέλεσμα σήμερα για να έχει ελπίδες.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.com 1.85)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X