Δεν βιάζονται στην ΑΕΚ για μεταγραφές και συνεχίζουν να ψάχνουν στην αγορά

Δεν βιάζονται στην ΑΕΚ για μεταγραφές και συνεχίζουν να ψάχνουν στην αγορά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic-bajevic-melissanidis-μιλοβανοβιτς-μπαγεβιτς-μελισσανιδηςΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Η εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου ήταν εξαιρετική και γέμισε αυτοπεποίθηση τους πάντες στην ομάδα. Φάνηκε πως η δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα αποδίδει καρπούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει κλείσει ο φάκελος των μεταγραφών. Όπως αποφασίστηκε έπειτα από την πολύωρη σύσκεψη που είχαν χθες το βράδυ οι Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλας (αλλά και σε αρκετά διαστήματα της σημερινής ημέρας), στην ΑΕΚ δεν βιάζονται για μεταγραφές και ψάχνουν για κάτι πραγματικά καλό.

Είναι γνωστό πως οι θέσεις που συζητούν στην ΑΕΚ είναι αυτές του αμυντικού χαφ και του επιθετικού. Ο Μιλοβάνοβιτς συνεχίζει να αναζητά ευκαιρίες και όσο πλησιάζουμε στο φινάλε των μεταγραφών, υπάρχουν ελκυστικές επιλογές με παίκτες που ρίχνουν το κασέ τους και πιέζονται χρονικά. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν και τα κοψίματα από ρόστερ ομάδων μεγάλων πρωταθλημάτων, που μπορούν να φέρουν σημαντικές ευκαιρίες.

Φαίνεται πάντως, πως στην ΑΕΚ δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Θα περιμένουν και τα επόμενα φιλικά παιχνίδια, με τον Ρήγα Φεραίο και κυρίως με τη Ρόμα, ώστε να αξιολογήσουν σωστά το ρόστερ και στη συνέχεια να λάβουν οριστικές αποφάσεις. Αλλωστε, χρόνος υπάρχει και πολλές επιλογές με παίκτες που θα δώσουν λύσεις για την Ενωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X