Παίρνουν μπροστά οι…μπουλντόζες, κατατέθηκε ο φάκελος για την άδεια στο ΥΠΕΚΑ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Αν και βρισκόμαστε στην πιο «νεκρή» περίοδο του καλοκαιριού, η ΑΕΚ έκανε ένα τεράστιο βήμα για το όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου. Επειτα από συντονισμένες ενέργειες, η Ενωση κατέθεσε σήμερα στο ΥΠΕΚΑ τον φάκελο για την άδεια οικοδόμησης της «Αγιάς Σοφιάς» και πλέον μετρά αντίστροφα για την έναρξη των εργασιών. Επί της ουσίας, οι…μπουλντόζες παίρνουν μπροστά για να είναι έτοιμες, μόλις η ΑΕΚ πάρει στα χέρια της την άδεια οικοδόμησης.

«H ΠAE ΑΕΚ ανακοινώνει ότι κατατέθηκε σήμερα στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση ΔOKK με αριθμό πρωτοκόλλου 39151 ο φάκελος που αφορά την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρωταρχικός στόχος μας πλέον είναι να μη χαθεί ούτε μια ημέρα και να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται στη συνέχεια», ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Στην Ενωση είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε και πήρε στα χέρια του τον αριθμό πρωτοκόλλου και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος. Πλέον, στην ΑΕΚ ξέρουν πως χρειάζεται διάστημα 15 ημερών μέχρι και τρεις μήνες για να προχωρήσει η άδεια, αλλά υπάρχει πεποίθηση πως μέσα στον Σεπτέμβριο θα μπορούν να έχουν το «πράσινο φως».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X