Στην ατζέντα της ΑΕΚ για λύση στην επίθεση ο 27χρονος Κοσοβάρος, Βαλντέτ Ράμα

Στην ατζέντα της ΑΕΚ για λύση στην επίθεση ο 27χρονος Κοσοβάρος, Βαλντέτ Ράμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rama-ραμαΗ ΑΕΚ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα κάνει κίνηση για την απόκτηση επιθετικού, αλλά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συλλέγει καθημερινά προτάσεις για παίκτες. Και μάλιστα, αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως είναι αναμφίβολα ο Βαλντέτ Ράμα. Ο 27χρονος Κοσοβάρος επιθετικός, φεύγει από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και τη Βαγιαδολίδ έπειτα από δύο χρόνια και αναζητά ομάδες. Εχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί σε ομάδα μεγάλης κατηγορίας, αλλά φαίνεται πως το πρότζεκτ της ΑΕΚ είναι ελκυστικό.

Ο Ράμα (12 φορές διεθνής με τρία γκολ με την Εθνική Αλβανίας) αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Εκανε όνομα στη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε για χρόνια με Βόλφσμπουργκ και Ανόβερο, ενώ πέρασε και από τη Σουηδία και την Ερεμπρο. Με τη Βαγιαδολίδ πέρυσι στην ισπανική λίγκα είχε 26 συμμετοχές, σκοράροντας μία φορά. Είναι παίκτης με ποιότητα και υψηλές παραστάσεις και η ΑΕΚ έχει μία ακόμα σημαντική επιλογή για να διαλέξει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X