ΑΕΚ: Σόου Τσιάρτα και γκολ...Πογιέτ

ΑΕΚ: Σόου Τσιάρτα και γκολ...Πογιέτ

Στα φετινά φιλικά της ΑΕΚ δεν υπήρχε κάποια ομάδα που θα αποτελούσε ατραξιόν για τον κόσμο. Ωστόσο, μία μέρα σαν σήμερα του 2001, η Ενωση είχε φέρει στη Νέα Φιλαδέλφεια για τεστ με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος τη μεγάλη Τότεναμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα φετινά φιλικά της ΑΕΚ δεν υπήρχε κάποια ομάδα που θα αποτελούσε ατραξιόν για τον κόσμο. Ωστόσο, μία μέρα σαν σήμερα του 2001, η Ενωση είχε φέρει στη Νέα Φιλαδέλφεια για τεστ με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος τη μεγάλη Τότεναμ. Οι «κιτρινόμαυροι», με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Τσιάρτα, κατάφεραν να νικήσουν τα «σπιρούνια» με 2-1. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το γκολ που πέτυχε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, αλλά και η παρουσία του συνεργάτη του, Μαουρίτσιο Ταρίκο.

Η ΑΕΚ είχε τις μεγάλες απουσίες των Νικολαϊδη και Ατματσίδη, αλλά ο Τσιάρτας τα έκανε όλα και…συνέφερε. Η Τότεναμ είχε ανοίξει το σκορ στο 5′ με τον Πογιέτ, όμως η ΑΕΚ ισοφάρισε με έξοχο φάουλ του Τσάρτα τρία λεπτά αργότερα για να πάρει τη νίκη με γκολ του Φερούζεμ στο 26′. Δυο λεπτά αργότερα η αγγλική ομάδα είχε δοκάρι με τον Τζίγκε. Οι εφημερίδες της εποχής πέραν του Τσιάρτα, ανέδειξαν στους διακριθέντες της ΑΕΚ τους Ζήκο, Ζαγοράκη, Φερούζεμ, ενώ ο Ραμπεσαντρατανά είχε δείξει πως ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

ΑΕΚ: Χιώτης, Γεωργέας, Κασάπης (87′ Καραγιάννης), Κωστένογλου, Ραμπεσαντρατανά (60′ Πέτκοφ), Φερούζεμ, Ζήκος, Ζαγοράκης (87′ Αναστασάκος), Λάκης (60′ Κάππος), Τσάρτας (76′ Νάβας), Κωνσταντινίδης (87′ Κόλα).

Τότεναμ: Σάλιβαν, Ταρίκο, Κινγκ (65′ Θέλγουελ), Φρόιντ, Μπουνγέβγεβιτς, Ντόχερτι (46′ Κέλι), Τζίγκε, Πογιέτ (74′ Ντέιβις), Ιβερσεν, Φέρντιναντ, Ρεμπρόφ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X