Ο Τσάμης για την ΑΕΚ

Ο Τσάμης για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsamisΟ Άγγελος Τσάμης ακούστηκε έντονα τελευταία για την ΑΕΚ. Ο παίκτης του Κολοσσού μίλησε στο aekbcfans.gr  για τα σενάρια που τον μπλέκουν στην Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βλέπω τα δημοσιεύματα και μόνο ως μεγάλη τιμή και μόνο να αναφέρεται το όνομα μου νιώθω πόσο μάλλον εάν είμαι και εισήγηση του κόουτς που εκτιμώ απεριόριστα και είναι αυτός που μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου εκτός Ελλάδος!!!

Όσον αφορά την ΑΕΚ, είχα την ευτυχία να φορέσω την φανέλα της αλλά δυστυχώς ένας τραυματισμός με κράτησε εκτός και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την χρόνια.

Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να γίνουν όλες οι σωστές κινήσεις διοικητικά και όχι μόνο ώστε να εμφανισθεί η ΑΕΚ όχι άπλα σαν μια ομάδα που συμμετέχει στην Α1 αλλά σαν ομάδα που πρωταγωνιστεί όπως πρέπει άλλωστε!!

Προσωπικά είμαι παίχτης του Κολοσσού Ρόδου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και εκτός των άλλων δεσμεύομαι με συμβόλαιο. Δεν γνωρίζω πως μπορεί να αλλάξει κάτι.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχολούνται με το όνομα μου για την ΑΕΚ.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X