Στις 18 Αυγούστου η "πρώτη" του φούτσαλ

Στις 18 Αυγούστου η "πρώτη" του φούτσαλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

futsal aekΤην ερχόμενη Δευτέρα (18/08) αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα φούτσαλ της ΑΕΚ που φέτος βάζει τον πήχη ψηλά. Η “πρώτη” της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο “LEONTARIO” στον Γέρακα στις 19:00.

Με βασικό κορμό τους αθλητές της περυσινής χρονιάς, τέσσερα καινούρια πρόσωπα, τρεις νέους υπό δοκιμή και ακόμα δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές να είναι σε διαπραγματεύσεις, η φετινή ΑΕΚ, στοχεύει να πρωταγωνιστήσει και να φέρει διακρίσεις. Για αυτό και από νωρίς θα υπάρξει σκληρή δουλειά για τους “κιτρινόμαυρους”, με την προετοιμασία να διαρκεί έως τις 20 Σεπτεμβρίου, παραμονές της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (απέναντι στον Δούκα), με καθημερινές συνεχόμενες προπονήσεις. .

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας της με τον διακεκριμένο Fitness & Stregth Trainer Κώστα Τόγια, που θα αναλάβει την προετοιμασία και καθοδήγηση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X