Κράτησε τις ίδιες επιλογές ο Δέλλας στις 11άδες, αλλά το ντέρμπι έγινε «περίπατος»

Δουλειά στην τακτική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

faye-labropoulos-platellas-φαγιε-λαμπροπουλος-πλατελλαςΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει από νωρίς το πρωί για τις σκέψεις του Δέλλα αναφορικά με την 11άδα της ομάδας. Στην απογευματινή προπόνηση, όταν πραγματοποιήθηκε και δίτερμα (έστω και στα 2/3 του γηπέδου), ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν διαφοροποίησε καθόλου τις επιλογές του. Μόνο που ενώ φαινόταν πως το ματς θα ήταν ντέρμπι, τελικά εξελίχθηκε σε…περίπατο.

Στην ομάδα των νικητών πρωταγωνιστές ήταν οι Ντακόλ και Ρόβας, ενώ εξαιρετικά στοιχεία φανέρωσε και ο Ντούνης. Μάλιστα, ο Ντούνης μαζί με τον Βραζιλιάνο πέτυχαν τα δύο από τα τρία γκολ, με τον Γεωργέα να βάζει αυτογκόλ για το τρίτο. Ενδιάμεσα και μόνο προσωρινά, είχε ισοφαρίσει ο Ανάκογλου έπειτα από όμορφη συνολική προσπάθεια.

Στους νικητές αγωνίζονταν οι Μπακάκης, Γροντής στα δύο άκρα, Λαμπρόπουλος, Σαρρής στο κέντρο της άμυνας, Ρόβας και Φαγιέ αμυντικοί χαφ, Ντούνης, Ντακόλ και Ζόρις οι μεσοεπιθετικοί πίσω από τον Αραβίδη. Από την άλλη πλευρά, Γεωργέας και Πεταυράκης στα άκρα, με στόπερ τους Κολοβέτσιο και Σβάρνα (τον άλλαξε ο Τζανετόπουλος). Στα χαφ ήταν οι Κορδέρο, Ανάκογλου και οι Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα πίσω από τον Μπρέσεβιτς (αντικαταστάθηκε από τον Τσεβά).

Δείτε βίντεο από το δίτερμα:

[youtube id=”KBn7Q4gpYm4″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”Y58YUdjhJns” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X