"Να βγάζει η ΑΕΚ δικές της αθλήτριες"

Νίκες για τα κορίτσια της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley_ypodomesΣυνέντευξη στην εφημερίδα “Ώρα των σπορ” παραχώρησε ο νέος προπονητής των ομάδων βόλεϊ Κορασίδων και Νεάνιδων της ΑΕΚ, Γιάννης Κραβαρίτης, αναλύοντας το πλάνο που υπάρχει για τις “κιτρινόμαυρες” ακαδημίες.

“Η δουλειά που έχουν κάνει οι έφοροι της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια είναι άξια επαίνου και σεβασμού. Όταν είσαι προπονητής σε μια τόσο μεγάλη ομάδα είναι σίγουρα πρόκληση για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Θα αναφερθώ αρχικά στα κορίτσια όπου θα έχω και πιο ενεργό ρόλο. Στις Κορασίδες και τις Νεάνιδες θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε μια δουλειά που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν. Να συνεχίσουμε λοιπόν την προσπάθεια και να δώσουμε περισσότερο βάρος στις Κορασίδες έτσι ώστε σταδιακά να πρωταγωνιστεί στα ηλικιακά πρωταθλήματα” τόνισε αρχικά.

Αναφορικά με το όραμα που υπάρχει για τις ακαδημίες ανέφερε: “Αυτό που θέλουμε είναι να φτιάξουμε όσο γίνεται τα πράγματα και να λειτουργούν όλα πιο οργανωμένα. Να δώσουμε μια μεγαλύτερη προσοχή στα αναπτυξιακά. Να προχωρήσουμε το πλάνο και να μπορεί σε λίγα χρόνια η ΑΕΚ να βγάζει δικές της αθλήτριες και να ενισχύει την πρώτη ομάδα”.

Ο Γιάννης Κραβαρίτης μίλησε και για την συνεργασία με την γυναικεία ομάδα: “Υπάρχει γενικότερα μια γραμμή για συνεργασία όλων των τμημάτων. Θα πρέπει να περιμένω τις εξελίξεις και στο γυναικείο και να μιλήσω με τον Μανώλη Ρουμελιώτη.

Ανάλογα και πως θα είναι τα πράγματα εκεί θα δούμε αν θα χρειαστούν ενίσχυση από τις ακαδημίες. Εμείς όπως είπα θα επικεντρωθούμε περισσότερο στις Κορασίδες, όπου υπάρχει ένα αρκετά καλό υλικό και με μερικές προσθήκες μερικών κοριτσιών στην ηλικία των 98′ να φτιάξουμε μια καλή ομάδα για τα επόμενα χρόνια”.

Τέλος μίλησε και για τον ρόλο που θα έχει στα τμήματα υποδομής στα αγόρια, όπου θα συνεργαστεί με τους προπονητές, Μπάμπη Τσιόκα και Ζαν Πιερ Σάγια: “Ο ρόλος μου στα αγόρια θα είναι πιο συμβουλευτικός. Υπάρχει μια εξέλιξη στα τελευταία χρόνια και οφείλεται κυρίως στον έφορο, Ανδρέα Σωνάκη που έχει αφιερώσει πολύ χρόνο σε αυτή την προσπάθεια Είναι μια δουλειά που έχει ξεκινήσει με τον Ζαν Πιερ Σάγια. Υπάρχει μια ανοδική πορεία με αποκορύφωμα φέτος όπου και τα τρία τμήματα πέρασαν στο φάιναλ φορ. Αυτό που θέλουμε είναι από δω και πέρα να λειτουργούμε πιο οργανωμένα και να βάζουμε συνεχώς πιο ψηλούς στόχους.

Ήδη υπάρχει μια συνεργασία των δύο προπονητών ενώ και η ανδρική ομάδα παρακολουθεί το υλικό που υπάρχει στις ακαδημίες της. Μας περιμένει πολύ δουλειά αλλά με την συνεργασία όλων θα θέσουμε σταδιακά τις βάσεις για να λειτουργεί η ΑΕΚ σε διαφορετικό επίπεδο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X