Πέρυσι 29, φέτος 27 και μια ντουζίνα «σταθεροί»

Πέρυσι 29, φέτος 27 και μια ντουζίνα «σταθεροί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas Δέλλας ΑΕΚ Πήλιο προετοιμασίαΜε 27 παίκτες αναχωρεί η αποστολή της ΑΕΚ αύριο το πρωί για τα Χάνια Πηλίου, εκεί όπου θα «χτιστεί» η ομάδα που κα κληθεί να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και να προχωρήσει στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε μαζί του τον Τσεβά που δεν είναι σίγουρο αν μείνει, ενώ έχει και τους Μπρέσεβιτς-Σοϊλέδη που ευελπιστούν στο Πήλιο να ενταχθούν πλήρως ξανά στην ομάδα μετά τους τραυματισμούς τους. Πέρυσι τέτοια εποχή (11 Αυγούστου είχε αναχωρήσει η Ένωση) είχε ταξιδέψει στα Χάνια με 19 παίκτες ο δικέφαλος και πολλούς πιτσιρικάδες, ενώ μετά την επιστροφή της από την Μαγνησία αποκτήθηκαν οι Ντακόλ, Πλατέλλας, Τσιρίλο και Πόποβιτς για μια ενίσχυση… εξπρές.

Από τους 29 περσινούς και τους 27 φετινούς ποδοσφαιριστές υπάρχουν και 12 «σταθεροί». Οι Γεωργέας, Ανάκογλου, Καραγκιολίδης, Βούρας, Π.Ντούνης, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ρόβας, Γροντής, Πεταυράκης, Τζανετόπουλος, Τσεβάς ήταν και πέρυσι στα Χάνια Πηλίου και προετοιμάστηκαν υπό τις εντολές του Δέλλα και του γυμναστή Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X