Μπλέκει η υπόθεση στο μπάσκετ, με «αγκυλώσεις» από τα Υπουργεία για τη νέα ΚΑΕ

Μπλέκει η υπόθεση στο μπάσκετ, με «αγκυλώσεις» από τα Υπουργεία για τη νέα ΚΑΕ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou-αλεξιουΟ άνεμος αισιοδοξίας που επικράτησε γύρω από την τύχη της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε σύννεφο προβληματισμού. Παρά τις θετικές εκτιμήσεις για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ που πραγματοποιήθηκε από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η ΑΕΚ έχει βρει δυσκολίες από «αγκυλώσεις» στα αρμόδια Υπουργεία και δεν μπορεί να προχωρήσει επί μέρες την έκδοση ΑΦΜ, καίτοι ασχολείται καθημερινά με αυτό ο Αλέξης Αλεξίου.

Η υπόθεση έχει πολύ σημαντικές προεκτάσεις, δεδομένου πως αυτή η εξέλιξη προβληματίζει τόσο τους υποψήφιους επενδυτές, όσο και τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Διότι η κατάσταση παραμένει δυσχερής, η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει το βήμα προς τα μπροστά και δεσμεύεται από το παρελθόν. Με δεδομένο μάλιστα πως ο χρόνος πιέζει, η αγωνία αυξάνεται και ουδείς μπορεί να μιλά με βεβαιότητα για τις εξελίξεις.

Το πρόβλημα είναι πως το Υπουργείο παραπέμπει συνεχώς την ΑΕΚ για τις εξελίξεις στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Και μολονότι η Ενωση έχει λάβει δύο φορές το οκ της ΕΕΑ για τη σύσταση της νέας εταιρείας και την εκκαθάριση της παλιάς, η κατάσταση δεν επιλύεται. Και σήμερα ο Αλεξίου κάνει μια νέα προσπάθεια, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να ξεμπλέξει την κατάσταση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X