"Η ΑΕΚ είναι τρόπος και νοοτροπία ζωής"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

simaiaΔηλώσεις στην εφημερίδα «Live Sport» παραχώρησε ο πρόεδρος της νεοϊδρυθείσας ΑΕΚ Έβρου, Σιδέρης Μιχαϊλίδης, αναφερόμενος στους λόγους που οδήγησαν στην δημιουργία της ομάδας που θα λάβει μέρος στο τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

«Δημιουργήσαμε την ΑΕΚ Έβρου επειδή η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα-τρόπος και νοοτροπίας ζωής. Επειδή και εμείς και τα παιδιά μας μεγαλώνουμε μόνο με την φανέλα του Δικέφαλου Αετού στο στήθος. Επειδή ο Έβρος είναι κιτρινόμαυρος και η καρδιά του Δικεφάλου χτυπάει πιο δυνατά από ποτέ, αλλά και επειδή είμαστε ενάντια στον σύγχρονο αυτοματοποιημένο τρόπο ζωής, ο αθλητισμός και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό αγαθό, αναφαίρετο δικαίωμα, υπόθεση όλων μας», ανέφερε αρχικά και απαντώντας στο εάν υπάρχει συνεργασία με την ΑΕΚ τόνισε: «Είναι νωρίς ακόμα να πούμε περισσότερα. Στόχος και επιθυμία μας είναι να κάνουμε μια συνεργασία. Εξάλλου δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα επειδή απέχουμε πολλά χιλιόμετρα από την Αθήνα. Θέλαμε να βλέπουμε την ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη γι’ αυτό της δώσαμε τα χρώματα της και τον περήφανο Δικέφαλο Αετό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X