Επιβλητική εμφάνιση του Κουρμπέλη στη μεγάλη πρόκριση του Αστ. Τρίπολης

Στο κόλπο (ξανά) για τον Κουρμπέλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kourbelis-κουρμπεληςΤη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης καταφέρνοντας να ανατρέψει την ήττα με 1-0 από τη Μάιντς και να νικήσει με 3-1 τους Γερμανούς στη ρεβάνς. Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη πρόκριση των Αρκάδων ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Παίζοντας εκ νέου σε ρόλο αμυντικού μέσου, ο 21χρονος άσος ήταν επιβλητικός. Σταμάτησε πολλές επιθέσεις των Γερμανών, ήταν καθοριστικός στη λειτουργία της ελληνικής ομάδας.

Ο Κουρμπέλης με τέτοιες εμφανίσεις δείχνει τον λόγο που η ΑΕΚ ενδιαφέρεται εδώ και τόσο καιρό για την απόκτηση του. Είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά, που έχει παρόν και πάρα πολύ μέλλον. Βέβαια, με τον Αστέρα να παραμένει ευρωπαίος, είναι εύλογο πως αυξάνεται και η τιμή του 21χρονου παίκτη, αλλά και οι ομάδες που θα τον βλέπουν. Αλλά στην ΑΕΚ φαίνεται πως θα ρίξουν τη ζαριά τους και ελπίζουν πως θα βρουν ανταπόκριση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X