Παράτησε τον Κόροιβο και πάει Αρκαδικό ο Καρύδας

«Η ΑΕΚ έχει ανέβει ήδη στην Α1»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karydas ΚαρύδαςΣοκ στον Κόροιβο Αμαλιάδας, καθώς ο άνθρωπος που οδήγησε τον Κόροιβο στην Α1 με το ιστορικό τρίποντο επί της Καβάλας, ο Σάκης Καρύδας, αποτελεί παρελθόν! Ο εμβληματικός αρχηγός των «κυανόλευκων» δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αμαλιάδα, παρότι στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο νέος τεχνικός Χάρης Μαρκόπουλος είχε ανακοινώσει την παραμονή του Σάκη Καρύδα και του Πέτρου Νοέα. Ο 35χρονος πλέι μέικερ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρκαδικό στην Α2, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Αρκαδίας.

Κόροιβος: «Προσωπική επιλογή του παίκτη η αποχώρησή του»

Συγκεκριμένα, ο επί δυο χρόνια ηγέτης της ομάδας της Αμαλιάδας έχοντας πολλές προτάσεις στα χέρια του, τις οποίες συνεχώς απέρριπτε, περίμενε ως και την ύστατη ώρα την διοίκηση της ομάδας να τον φωνάξει ώστε να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, χωρίς κάτι τέτοιο να συμβεί και ο ίδιος να εμφανίζεται απογοητευμένος και νιώθοντας ότι οδηγείται προς την έξοδο αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, αναζητώντας πλέον το επόμενο βήμα της σπουδαίας καριέρας του.

Οι ιθύνοντες του Κοροίβου τονίζουν πως εδώ και έναν μήνα, τόσο ο Σάκης Καρύδας όσο και ο Πέτρος Νοέας έχουν συμφωνήσει με τους νεοφώτιστους για επέκταση της συνεργασίας τους, με το ιδιωτικό συμφωνητικό να βρίσκεται στα χέρια του εκπροσώπου τους.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν ο Καρύδας έχει εξοφληθεί οικονομικά για την περίοδο 2012-2013, ενώ βρίσκεται στην τελική εκκαθάριση για την περσινή περίοδο, με τον ίδιο να προτιμά να συμφωνήσει μια άλλη ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Η διοίκηση φανερά χωλωμένη από την συγκεκριμένη εξέλιξη τόνισε ότι δεν…«πρόκειται να κρατήσει στην ομάδα κανέναν που δεν θέλει να συνεχίσει σε αυτή, αλλά δεν θα δεχθεί και υποδείξεις για τον ποιον θα έχει στον πάγκο της, και το πως θα στελεχωθεί».

Ωστόσο, θέλησε να ευχαριστήσει και να ευχηθεί την καλύτερη συνέχεια στην καριέρα του 35χρονου γκαρντ, τονίζοντας ότι σεβόμενη τα δυο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας αλλά και της προσφοράς του στον σύλλογο και στο μεγάλο μερίδιο που είχε στην πορεία της ομάδας προς την Α1, του εύχεται την καλύτερη συνέχεια, απλά επιθυμεί να μάθει ο κόσμος ότι η αποχώρησή του αποτελεί δική του προσωπική επιλογή».

Πηγή: basketblog

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X