Δέλλας: «Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί, είστε όλοι το ίδιο»

Δείτε ΦΩΤΟ από την "πρώτη" της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΣτο πρώτο φιλικό της Ξάνθης έδωσε τον ίδιο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες εξαιρουμένων των Μπαρμπόσα και Τσεβά, που είχαν λιγότερο χρόνο προετοιμασίας από τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να κάνει το ίδιο, μια και πρόθεση του δεν είναι να «χτίσει» κορμό τώρα και τον αριθμό των βασικών που θα στηρίζεται τη νέα χρονιά.

Έτσι αναμένεται να δούμε σήμερα με τον Ηλυσιακό ανακατεμένες ενδεκάδες, διαφορετικά δίδυμα σε κέντρο, στόπερ και διατάξεις στην επίθεση. Στόχος του άλλωστε να αρχίσει η ομάδα να παίζει με την μπάλα και να μαθαίνει ο ένας τον άλλο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στην χθεσινή προπόνηση είπε με νόημα για όσους ενθουσιάζονται ή στεναχωριούνται αυτές τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας «Θα παίξετε πάλι όλοι με τον Ηλυσιακό, όπως και με την Ξάνθη. Δεν υπάρχουν τώρα βασικοί και αναπληρωματικοί στην ΑΕΚ. Είστε όλοι το ίδιο. Έχουμε πολύ δρόμο, είναι νωρίς και όλοι πρέπει να προσπαθείτε και να δουλεύετε στο μέγιστο βαθμό».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X