Δέλλας: «Ήμασταν οργανωμένοι και με κοντινές γραμμές, μην διαβάζετε τις κριτικές»

Δέλλας: «Ήμασταν οργανωμένοι και με κοντινές γραμμές, μην διαβάζετε τις κριτικές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÅËËÁÓ ÁÅÊ - ÈÕÅËËÁ ÑÁÖÇÍÁÓ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2013-2014)Μετά το παιχνίδι στα Πηγάδια στο πρώτο φιλικό της Ξάνθης, δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία να μιλήσει στους παίκτες. Κάτι η βιασύνη να προλάβει η ομάδα το αεροπλάνο στην Θεσσαλονίκη, κάτι το (πολύ) κοπιαστικό ταξίδι και ο Τραϊανός Δέλλας δεν μίλησε στους «κιτρινόμαυρους» μετά το 90λεπτο στην ακριτική πόλη.

Σήμερα το πρωί όμως στην πρώτη προπόνηση μετά τον πρώτο φιλικό αγώνα, ο προπονητής της Ένωσης μίλησε στους παίκτες. Εξήρε την οργανωμένη εικόνα τους που δεν έδωσε δικαιώματα στην Ξάνθη να απειλήσει, καθώς και τις τρεις γραμμές που είχαν μικρές αποστάσεις με αποτέλεσμα οι αλληλοκαλύψεις να «εγκλωβίζουν» τον αντίπαλο με το πρέσινγκ. Βεβαίως, υπάρχουν και (πολλά) κομμάτια προς βελτίωση. Πρώτο από όλα η κυκλοφορία της μπάλας μεσοεπιθετικά για να  «φτιάξει» φάσεις η ΑΕΚ. Κάτι που θα… έρθει με τον καιρό, όταν θα δώσει και μεγαλύτερο βάρος στις προπονήσεις εκεί ο Δέλλας. Διότι τώρα προέχουν άλλα πράγματα.

«Ήταν το πρώτο μας φιλικό και το καλό ήταν ότι είχαμε καλή εικόνα, παρότι έχουμε λίγες ημέρες προετοιμασίας. Δείξαμε ότι είμαστε οργανωμένη ομάδα, δεν δίναμε κενούς χώρους και οι γραμμές μας ήταν κοντά με σωστές αλληλοκαλύψεις. Είναι νωρίς ακόμη. Έχουμε πολλή δουλειά και αρκετές μέρες μπροστά μας για να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει. Κυρίως την κυκλοφορία της μπάλας μεσοεπιθετικά. Θα το δουλέψουμε στις προπονήσεις αυτό» είπε ο Δέλλας στα αποδυτήρια σήμερα το πρωί, ενώ θέλησε να συμβουλεύσει τους παίκτες να μην ενθουσιάζονται από τις καλές κριτικές και να μην απογοητεύονται από τις κακές μια και είναι ακόμη στο ξεκίνημα της προετοιμασία η ΑΕΚ τονίζοντας χαρακτηριστικά «Θέλω από εσάς να μην ακούτε και να μην διαβάζετε τίποτε. Ούτε τις καλές, ούτε τις κακές κριτικές. Ο καθένας την δουλειά του και όλοι μαζί να είμαστε. Ήταν μόλις το πρώτο φιλικό».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X