Στο κόλπο (ξανά) για τον Κουρμπέλη

Στο κόλπο (ξανά) για τον Κουρμπέλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kourbelis-κουρμπεληςΗ υπόθεση κρατά πολύ καιρό. Είναι δεδομένο, πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης αρέσει πολύ στην ΑΕΚ. Αλλωστε, πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που στα 21 χρόνια του μετρά ήδη τρείς σεζόν με σημαντικές εμπειρίες. Και όπως φαίνεται, η Ενωση ετοιμάζεται να κάνει την τελική της κίνηση για την απόκτηση του, ώστε να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Κουρμπέλης είναι βασικός μέχρι τώρα και στα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια του Αστέρα. Οι Αρκάδες βρίσκονται σε εγρήγορση εν όψει της ρεβάνς με τη γερμανική Μάϊντς την Πέμπτη, που μπορεί να τους φέρει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας τους. Εύλογα, αυτές τις ημέρες τα μεταγραφικά έχουν περάσει σε δεύτερο πλάνο και όλα κινούνται στον ρυθμό του ευρωπαϊκού ματς.

Στην ΑΕΚ έχουν τσεκάρει πολλές φορές τον Κουρμπέλη. Ο Μιλοβάνοβιτς είχε εξαιρετική άποψη γι’ αυτόν από τον καιρό που βρισκόταν στη Λας Πάλμας, ενώ δεν είναι τυχαίο πως για χάρη του έκανε το πρώτο μεταγραφικό ταξίδι εντός συνόρων. Και φαίνεται πως είναι πεπεισμένος, πως αξίζει η υπέρβαση για την απόκτηση του Κουρμπέλη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X