Κοκλώνη: "Χωρίς άγχος στο Πανευρωπαϊκό"

Χρυσό για την Κοκλώνη στο Βαλκανικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

koklwnh2Η Γωγώ Κοκλώνη που θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στην Ζυρίχη (12-17 Αυγούστου) μίλησε για την δυναμική επιστροφή της στα 100μ.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ μίλησε στην ιστοσελίδα sportsfeed.gr, τονίζοντας αρχικά: “Αισθάνομαι πολύ όμορφα που θα ταξιδέψω στη Ζυρίχη. Θεωρώ ότι για ακόμη μία χρονιά μπορώ να παραμείνω ανταγωνιστική, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2015. Με βοηθάει πάρα πολύ η εμπειρία που έχω αποκτήσει εδώ και 15 χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο όταν μπαίνω στους αγώνες. Αυτό είναι που μου δίνει ίσως ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με τα άλλα κορίτσια, γιατί κατά τα άλλα είναι εξαιρετικές αθλήτριες και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Εγώ από την πλευρά μου θα συνεχίσω τις προπονήσεις μου για να συντηρούμαι σε ένα καλό επίπεδο και για να αποφεύγω τους τραυματισμούς. Θα ήθελα πολύ να πάρω μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του χρόνου (σ.σ. στην Πράγα), για να κλείσω αρμονικά τον κύκλο που άνοιξε το 2002 στη Βιέννη (σ.σ. χάλκινο μετάλλιο στα 60μ.) και συνεχίστηκε στη Μαδρίτη το 2005 (σ.σ. αργυρό μετάλλιο στα 60μ.)”.

Όσον αφορά τους στόχους της τόνισε: “Στα 100μ. θα είμαι ευτυχισμένη αν πιάσω την ατομική μου επίδοση, η οποία πιστεύω ότι θα με φέρει τουλάχιστον στον ημιτελικό. Το καλό είναι ότι δε νιώθω καμία πίεση φέτος, όπως ίσχυε παλιότερα για παράδειγμα. Θα κατέβω στους αγώνες χαλαρή και πραγματικά θα το απολαύσω χωρίς άγχος. Εύχομαι μόνο οι καιρικές συνθήκες να είναι καλές, δίχως υγρασία και βροχή, γιατί πλέον το σώμα δεν υπακούει όπως όταν ήμουν νεότερη! Όσο για τη σκυταλοδρομία 4χ100μ., θα δουλέψουμε σκληρά για να εμφανιστούμε όπως πρέπει και να κάνουμε μία επίδοση κοντά στα 43.80, που είναι μέσα στις δυνατότητές μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X