H είσοδος του Μπαρμπόσα αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις στο σχήμα της ΑΕΚ

Ο Μπαρμπόσα στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÁÅÊΣτο πρώτο φιλικό ματς της σεζόν ο Έλντερ Μπαρμπόσα έμεινε στον πάγκο από τον Δέλλα, επειδή είχε προλάβει να κάνει μόλις τρεις προπονήσεις με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός του δικεφάλου επέλεξε τον Πέτρο Μάνταλο αριστερά στην τριάδα της επίθεσης, τον Ανάκογλου στον άξονα, τον Πλατέλλα δεξιά και τους Ρόβα – Κορδέρο στη μεσαία γραμμή. Είναι δεδομένο πάντως ότι με την ποιότητα που διαθέτει ο Πορτογάλος “άσος” θεωρείται θέμα χρόνου η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα της Ένωσης. Σε μια τέτοια περίπτωση κάποιος εκ των βασικών στο φιλικό με την Ξάνθη θα μείνει στην πάγκο.

Η λογική λέει ότι ο Μπαρμπόσα θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Πλατέλλα να διατηρείται δεξιά, άρα το “θύμα” της παρουσίας του Πορτογάλου στην ενδεκάδα θα είναι ένας εκ των Κορδέρο, Ρόβα, Μάνταλου και Ανάκογλου. Με βάση τις πρώτες κινήσεις του Δέλλα, όλα δείχνουν ότι ο Μάνταλος θα παίξει πίσω από τον Αραβίδη και είτε ο Ανάκογλου θα μεταφερθεί στο χώρο του κέντρου στη θέση ενός εκ των Κορδέρο – Ρόβα, ή θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Όλα αυτά τα ερωτήματα αναμένεται να έχουν απαντήσεις μέσα στις επόμενες μέρες και ειδικά όταν φτάσει η στιγμή να παίξει η ΑΕΚ τα επόμενα φιλικά της παιχνίδια.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X