Οριστικοποιήθηκε η σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ η επίτευξη συμφωνίας με τον νέο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilopoulos-βασιλοπουλοςΈνα μήνα πριν την ανάληψη των καθηκόντων του, οριστικοποιήθηκε η σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας. Το σημαντικό είναι πως η «Δύναμη Πολιτών» του Βασιλόπουλου έχασε μια έδρα και εκλέγει 19 συμβούλους. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα f-xnews.gr: «Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η απίστευτη τριπλή ισοβαθμία και μάλιστα στην τελευταία εκλόγιμη 15η θέση στο ψηφοδέλτιο (Ν. Φιλ/φειας) της «Δύναμης Πολιτών». Συγκεκριμένα, οι Ανδρέου Χριστίνα, Ανεμογιάννης Γιώργος & Ζαμπετάκης Ιωάννης, είχαν λάβει από 134 σταυρούς! Την λύση έδωσε η «κληρωτίδα» του Πρωτοδικείου!!! Τυχερή στάθηκε η Χριστίνα Ανδρέου, η οποία είναι πλέον και επίσημα δημοτική σύμβουλος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας! Δεύτερος ήρθε ο Γιώργος Ανεμογιάννης και τρίτος ο Ιωάννης Ζαμπετάκης. Ανεξάρτητα όμως από την κλήρωση, και όπως διέρρευσε από τους κόλπους της «Δύναμης Πολιτών», θα μοιραστούν την θητεία από 20 μήνες ο καθένας. Το άλλο πολύ σημαντικό θέμα που ξεκαθάρισε, είναι ότι η «Δύναμη Πολιτών» θα έχει 19 έδρες (δημ. Συμβούλους) και όχι 20. Την έδρα πήρε η παράταξη «Μπροστά» της κας. Βάσως Αγαγιώτου, η οποία εκλέγει και δεύτερο δημοτικό σύμβουλο. Τον κ. Νίκο Σιώρη ο οποίος ήρθε πρώτος στην Νέα Χαλκηδόνα με το «Μπροστά».

Εν τέλει, το νέο δημοτικό συμβούλιο θα αποτελείται από τους: Αρη Βασιλόπουλο, Αντωνία Αναγνώστου, Νικόλαο Ανανιάδη, Χρήστο Αντωναρόπουλο, Δημήτρη Αντωνόπουλο, Γαβριήλ Γαβριηλίδη, Αλίκη Γαλαζούλα, Ορέστη Δούλο, Ιωάννη Καλαμπόκη, Γεώργιο Καλύβη, Ευάγγελο Κουμαριανό, Μιχαήλ Λάλο – Αναγνώστου, Θεόδωρο Μανωλεδάκη, Γεώργιο Πάνο, Βασίλη Παπακώστα, Ευτυχία Παπαλουκά, Αρσένιο – Γεώργιο Πρελορέντζο, Χαρά Ρόκου, Γεωργία Χαραμαρά, Χριστίνα Ανδρέου από τη Δύναμη Πολιτών, Λύσανδρο Γεωργαμλή, Χρήστο Κοπελούσο, Ιωάννη Τομπούλογλου από την Ενωση Δημοτών, Γιώργο Αράπογλου, Δημήτρη Κανταρέλη, Ελευθέριο Πλάτανο από τη Νέο-Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία, Απόστολο Κόντο, Κωνσταντίνο Ντάτση, Νίκο Παπανικολάου από το Ζούμε μαζί, Ευτυχία Γαϊτάνα – Αποστολάκη, Μιχαήλ Κουτσάκη από τη Νέα Προοπτική, Βασιλική Αγαγιώτου, Νικόλαο Σιώρη από το Μπροστά και Δανάη Γκούμα από τη Λαϊκή συσπείρωση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X