Με Μπαρμπόσα και 23άδα η ΑΕΚ στην Ξάνθη για το Σαββατιάτικο φιλικό στα Πηγάδια

Μπαρμπόσα: "Την γνώριζα την ΑΕΚ, ήρθα σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

barbossaΟ Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης ανακοίνωσε την 23μελη αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ξάνθη αύριο το πρωί, ενόψει του απογευματινού φιλικού με την ακριτική ομάδα στις 18:45.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αποφάσισε να πάρει μαζί του τον Ελντερ Μπαρμπόσα για να μπει στο… πνεύμα της ομάδας και δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει λίγο χρόνο συμμετοχής (δεύτερη μέρα στην Ελλάδα σήμερα), ενώ συνολικά θα έχει μαζί του 23 παίκτες.

Πήρε δύο τερματοφύλακες (Ανέστης, Βούρας) και στην Αθήνα θα μείνουν οι Καραγκιολίδης, Ντούνης, ενώ στην Ξάνθη θα ταξιδέψει και ο Τσεβάς για τον οποίο αναζητείται ομάδα να πάει δανεικός τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Βούρας, Ανέστης, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Μπακάκης, Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Κορδέρο, Φαγέ, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Ντακόλ, Πλατέλλας, Αραβίδης, Ντούνης Μ., Τζανετόπουλος και Τσεβάς. Ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε τη θεραπεία του.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X