Ραντεβού στις 07:15 και (δύσκολο) ταξίδι για την ΑΕΚ

Ο Μπαρμπόσα στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek proponhsh spataΑπαιτητική ημέρα περιμένει αύριο τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, στο πλαίσιο του πρώτου φιλικού αγώνα για την φετινή προετοιμασία. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από διπλή προπόνηση σήμερα, έχουν ραντεβού αύριο το πρωί στις 07:15 στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για να φύγουν από εκεί όλοι μαζί για το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη, εν συνεχεία με πούλμαν η ΑΕΚ θα ταξιδέψει για την Ξάνθη (απόσταση περίπου 200 χλμ) όπου θα γευματίσει και θα καταλύσει για ξεκούραση σε ξενοδοχείο. Εν συνεχεία θα πάει στα Πηγάδια για το φιλικό με την (πιο έτοιμη) Ξάνθη στις 18:45 και το βράδυ το πρόγραμμα περιλαμβάνει άμεση επιστροφή.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε με πούλμαν πάλι στην Θεσσαλονίκη, για να επιστρέψουν αργά το βράδυ στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής το πλάνο του Τραϊανού Δέλλα για την Κυριακή περιλαμβάνει ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X