Πέφτουν οι τόνοι στις μεταγραφές, διακριτικές αναζητήσεις για φορ και κόφτη

Οι λύσεις από την Ιβηρική, ο Μασούντ και τα νέα ονόματα για την αριστερή πλευρά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic-bajevic-μιλοβανοβιτς-μπαγεβιτςΗ απόκτηση του Μπαρμπόσα έκλεισε τη βασική μεταγραφική εκκρεμότητα που είχε τεθεί στην ΑΕΚ με την προσθήκη αριστερού εξτρέμ. Η Ενωση έκανε μια ποιοτική μεταγραφή, πολύ υψηλότερη από τα στάνταρ της κατηγορίας που θα αγωνιστεί. Ο Δέλλας είχε πει πως το ρόστερ είναι συμπληρωμένο κατά 95% και φαίνεται πως ο Μπαρμπόσα καλύπτει το…υπόλοιπο 5%. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν κλείνει όλα τα μεταγραφικά «παράθυρα».

Είναι σαφές πως στην Ενωση πλέον δεν βιάζονται. Εχουν έναν ολόκληρο μήνα μπροστά τους, για να βρουν επιλογές σε θέσεις που ενδεχομένως προκύψει πρόβλημα. Βέβαια, οριστικά συμπεράσματα θα βγουν έπειτα από τα φιλικά και κυρίως μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο. Εκεί θα φανούν οι πιθανές αδυναμίες της ομάδας, εκεί ενδεχομένως να προκύψουν νέα κενά (όπως και πέρυσι) και θα ζητηθούν νέες προσθήκες.

Επί του παρόντος, στην ΑΕΚ ρίχνουν τους μεταγραφικούς στόχους. Κοιτούν βέβαια στην αγορά για σέντερ φορ και παίκτη που θα αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ (ιδανικά παίζοντας και ως στόπερ), αλλά δεν έχουν κανένα λόγο να πιεστούν. Αλλωστε, υπάρχει πεποίθηση πως όσο περνά ο καιρός, τα πράγματα θα είναι καλύτερα για την ΑΕΚ και θα προκύψουν ιδανικές ευκαιρίες στην αγορά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X