Μπαρμπόσα ο…έβδομος

Μπαρμπόσα ο…έβδομος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alves-αλβεςΕίναι το σημαντικότερο όνομα που ήρθε να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ από την Πορτογαλία και όλοι ελπίζουν η πορεία του να είναι καλύτερη. Αν και η πορτογαλική αγορά δεν ανήκε σε αυτές που παραδοσιακά «ψώνιζαν» στην Ενωση, τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να στρέφουν συχνά το βλέμμα προς τα εκεί και ο Μπαρμπόσα είναι το σημαντικότερο όνομα που έρχεται από την Ιβηρική για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Η αρχή βέβαια, ήταν…τραυματική. Αντόνιο Φόλια, αριστερός εξτρέμ, επιλογή του Σάντος. Επαιξε 15 παιχνίδια, σκόραρε ένα γκολ, αλλά ελάχιστοι θυμόνται κάτι περισσότερο από την προσφώνηση του Ψωμιάδη για τον κύριο…Φόλιας. Ο Σάντος έφερε και τον δεύτερο συμπατριώτη του στην ΑΕΚ. Ο Μπρούνο Αλβες ήρθε δανεικός από την Πόρτο και εκτίναξε την καριέρα του. Μια γεμάτη σεζόν με 42 συμμετοχές και ένα γκολ. Ο Αλβες ενθουσιάστηκε τόσο που τρία χρόνια έπειτα, ακολούθησε ο αδερφός του Ζεράλδο. Για μια διετία είχε 68 συμμετοχές με ένα τέρμα, αλλά απείχε παρασάγγες από τον μικρότερο αδερφό του.

Η ΑΕΚ στράφηκε ξανά επί Φερέρ σε επιθετικούς από την Πορτογαλία. Ετσι ήρθε στην ΑΕΚ ο Μανού ως δανεικός από την Μπενφίκα. Εμεινε μόνο μια σεζόν, είχε ελάχιστες καλές στιγμές και έφυγε έχοντας αγωνιστεί σε 20 ματς. Καλύτερη τύχη είχε ο Εντίνιο. Σέντερ φορ, αλλά και ακραίος φορ. Ηρθε αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια ως κανονική μεταγραφή. Στη διετία που φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα» – πριν πωληθεί στη Μάλαγα – είχε 51 ματς με την ΑΕΚ με 13 γκολ.

Τελευταία (και χειρότερη) επιλογή από την Πορτογαλία, ο Γιάγκο Φερνάντεζ. Στόπερ και αμυντικός χαφ, που θα ερχόταν να ηγηθεί στην άμυνα της ΑΕΚ την προπέρσινη σεζόν. Φευ. Ο Πορτογάλος ήταν ελάχιστος αγωνιστικά και έπειτα από το ξεκίνημα, δεν έπαιζε καν στην ομάδα. Ολοκλήρωσε την αποτυχημένη σεζόν με 14 συμμετοχές και ένα γκολ, αλλά ουδείς θέλει να τον θυμάται.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

zeraldo-ζεραλδο manu-μανου folia-φολια edinio-εντινιο yago-γιαγκο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X