Πήρε Κυριάκο, ετοιμάζει επιστροφή Αργυρόπουλου ο Απόλλων

Πήρε Κυριάκο, ετοιμάζει επιστροφή Αργυρόπουλου ο Απόλλων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

9852339548e92539f21e8b9fb9da72b0_48247Στην απόκτηση του Τάσου Κυριάκου προχώρησε η «Ελαφρά Ταξιαρχία», αν και ο παίκτης αρχικά φάνηκε να είναι μία… ανάσα από τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Απόλλων Σμύρνης, τα βρήκε με τον 36χρονο μέσο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους το μεσημέρι της Πέμπτης (31/7).

Οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» θεωρούν ότι η εμπειρία του Κυριάκου θα τους βοηθήσει και θα τους δυναμώσει στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο έμπειρος άσος πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στον Ηρακλή (7 συμμετοχές – 2 γκολ) και την ολοκλήρωσε στον Πανηλειακό (8 ματς – 4 τέρματα), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ, Καλλιθέα, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Ομόνοια, ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκη Βόλου. Στην καριέρα του έχει συνολικά 239 ματς στις εθνικές κατηγορίες με 30 γκολ.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 36χρονου ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Κυριάκου, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος. Ο Κυριάκος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Λάρισας, Καλλιθέας, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πήρε πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με τον Ολυμπιακό και την Ομόνοια Λευκωσίας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση λίγα λεπτά πριν από τις 14.00.

Στο μεταξύ, ο Απόλλων, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο, ώστε να επιστρέψει στην εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα.

Ο 24χρονος μπακ, ήταν και πέρσι στη Ριζούπολη (25 συμμετοχές – 1 γκολ) και έμεινε ελεύθερος στις 30 Ιουνίου. Ο Αργυρόπουλος, αρχικά δεν ήταν μέσα στο σχεδιασμό των «κυανόλευκων», αλλά μετά τη λύση του συμβολαίου του Αρκούδα, προκλήθηκε κενό στη δεξιά πτέρυγα της οπισθοφυλακής και οι «κυανόλευκοι» τον προσέγγισαν.

Ο παίκτης αναμένεται να απαντήσει άμεσα και οι περισσότερες πιθανότητες είναι να φορέσει ξανά τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Πηγή: a-sports

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X