Μακριά απο τις παγίδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

europa-league-logo-22-111Τα φαβορί έχουν την τιμητική τους απόψε στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο το ζήτημα είναι να μην πέσουμε στην παγίδα των εκπλήξεων, όπως συνέβη τις προηγούμενες ημέρες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

128. Έλφσμποργκ – Χαφναρντιορντουρ

Πρόκειται για ένα φαβορί της ημέρας. Βεβαίως δεν κερδίζουν όλα τα φαβορί, ωστόσο η Έλφσμποργκ φαίνεται να έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από την αντίπαλο της. Οι Σουηδοί με όπλο την «Μπόρας» Αρένα θα προσπαθήσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να «καθαρίσουν» από σήμερα την υπόθεση πρόκριση. Οι Ισλανδοί δεν αποτελούν φόβητρο για καμία ομάδα. Θα παίξουν με άγνοια κινδύνου και μένει να δούμε κατά πόσο μπορεί να γίνουν απειλητικοί.

Πρόταση:  1 (www.stoiximan.com 1.50)

146. Μπριζ – Μπρόντμπι

Ο στόχος της Μπριζ στην διοργάνωση είναι να περάσει στους ομίλους. Και για να τα καταφέρει θα πρέπει να περάσει αρχικά το εμπόδιο της Μπρόντμπι. Οι γηπεδούχοι με τον Πρεντόμ στον πάγκο τους δείχνουν να έχουν την κατάλληλη εμπειρία για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Και απέναντι στην Μπρόντμπι είναι το φαβορί. Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο στάδιο προετοιμασίας, αφού αμφότερες ξεκίνησαν πρόσφατα τις υποχρεώσεις τους στα εγχώρια πρωταθλήματα του Βελγίου και της Δανίας.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.com 1.65)

138. Τρέντσιν – Χαλ

Πρόκειται για δύο ομάδες που δεν αποτελούν φόβητρο στην Ευρώπη. Αμφότερες δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από ευρωπαικές διακρίσεις και ως εκ τούτου αυτό που θα μετρήσει είναι η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Η ομάδα από την Σλοβακία έχει δώσει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχοντας πετύχει ισάριθμες νίκες. Σε αντίθεση με την Χαλ που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Η αγγλική ομάδα έχει από φέτος στο ρόστερ της τον ικανό επιθετικό Νίκολα Γιέλαβιτς, ενώ στο ρόστερ της παραμένει ο επιθετικός Λονγκ . Ο τεχνικός της ομάδας Στιβ Μπρους έχει στοχεύει να φτάσει η ομάδα μέχρι τους ομίλους, χωρίς όμως αυτό να έχει γίνει αυτοσκοπός.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.com 1.88)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X