Αύριο η δημοσίευση της εκκαθάρισης, την επόμενη εβδομάδα η σύσταση της ΚΑΕ

Αύριο η δημοσίευση της εκκαθάρισης, την επόμενη εβδομάδα η σύσταση της ΚΑΕ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giannakis-γιαννακηςΗ σημερινή Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (πέραν των υπόλοιπων, ζωτικών για το μέλλον του σωματείου, θεμάτων) θα εγκρίνει τη σύσταση της νέας ΚΑΕ. Την αρχή για τη νέα εποχή που περνά η «Βασίλισσα». Αύριο κιόλας αναμένεται να δημοσιευθεί η εκκαθάριση της παλιάς ΚΑΕ και την επόμενη εβδομάδα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη σύσταση της νέας εταιρείας. Εκεί θα κριθεί η υπόθεση των ομογενών επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ομάδα και θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους στο «κιτρινόμαυρο» κοινό.

Εφόσον τα πράγματα προχωρήσουν σύμφωνα με το πλάνο, θα ενεργοποιηθεί η (τεράστιας σημασίας) συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Οι στόχοι είναι υψηλοί και η ΑΕΚ θα επιχειρήσει άμεσα τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα μπορεί άμεσα να φτάσει στις πρώτες θέσεις και σύντομα να διεκδικεί τίτλους. Με σταθερά βήματα, που θα δείχνουν πως η ομάδα δεν είναι «κομήτης», αλλά προχωρά και στηρίζεται σε υγιείς βάσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι πρώτες σκέψεις ενίσχυσης. Ονόματα όπως των διεθνών με την ανδρών, Γλυνιαδάκη και Αθηναίου, του ταλαντούχου Καμπερίδη, αλλά και άλλων εξελίξιμων άσων δείχνουν τον στόχο. Στην ομάδα θα επιχειρηθεί να μείνουν παίκτες με ειδικό βάρος όπως ο Μιχάλης Πολυτάρχου, αλλά και κάποιοι ακόμα από το περυσινό ρόστερ. Και βέβαια, πολλά θα κριθούν από τις επιλογές των ξένων. Η ΑΕΚ θα αναζητήσει σίγουρα λύσεις από το εξωτερικό στις θέσεις 1-2, αλλά και στο 5άρι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X