Πήρε Κουβαρά η ΑΕΚ

Πήρε Κουβαρά η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kouvaras-3 κουβαραςΣε άλλη μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ. Η “Ένωση”, εκτός από την απόκτηση του Τάκη Μορφέση, συμφώνησε και με τον Λευτέρη Κουβαρά. Ο Κουβαράς, είναι ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου σάλας, και αναμφίβολα θα προσφέρει πολλά στην “Ένωση”. Ο έμπειρος αθλητής, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα, Ολυμπιάδα, Ηλιούπολη και Δούκα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον προπονητή του δικεφάλου, Δημήτρη Κουνταρδά, στα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος,  Λευτέρης Κουβαράς, συμφώνησε με την διοίκηση της ΑΕΚ και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά το Νο10 με τα κιτρινόμαυρα και τον δικέφαλο στο στήθος.

Έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες, μεταξύ άλλων σε Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα, Ολυμπιάδα, Ηλιούπολη και πέρυσι στον Δούκα, συμφώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα και νυν προπονητή του, Δημήτρη Κουνταρδά, για την μεταγραφή του στην “Ένωση”.

Ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκεται συνεχώς στην ελίτ του ελληνικού Futsal, θα βοηθήσει με την δύναμη του, την εμπειρία του και το πάθος του την “Ένωση”, να ανέβει ακόμη ψηλότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα σάλας.

Του ευχόμαστ κάθε επιτυχία, να έχει υγεία και πάθος για πολλές διακρίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕΚ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X