Η θέση της ΔΗΜ.ΑΡ. για το νέο γήπεδο

Η θέση της ΔΗΜ.ΑΡ. για το νέο γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anagnostakis-αναγνωστακηςΝαι στο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά υπό συγκεκριμένους πολεοδομικούς και περιβαλλοντικούς κανόνες, ψήφισε η Δημοκρατική Αριστερά στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή. Όπως ενημέρωσε με δελτίο Τύπου: «Η Δημοκρατική Αριστερά υπερψήφισε  το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αττικής, θεωρώντας αδήριτη ανάγκη να μπουν κανόνες και όροι και όχι επιμέρους σχεδιασμοί και επιμέρους νομοσχέδια με παραθυράκια και εξαιρέσεις. Τόσο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Αναγνωστάκης όσο και η Ειδική Αγορήτρια Νίκη Φούντα, τόνισαν ότι με τη στάση της η ΔΗΜΑΡ, δεν δίνει λευκή επιταγή και οι βουλευτές και τα στελέχη της θα παρακολουθούν την εφαρμογή των ρυθμίσεων στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και τη σαφή τήρησή τους.

Σ’ ό,τι αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ: Οι αλλαγές που έφερε το ΥΠΕΚΑ, μετά από τις προτάσεις της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ, ήταν καθοριστικές για να συναινέσουν οι βουλευτές της στην κατασκευή του γηπέδου της ιστορικής ομάδας.  Οι αλλαγές που πρότεινε η Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ:

  • Διασφαλίζουν πλήρως τον δασικό χαρακτήρα του υπόλοιπου τμήματος του άλσους.
  • Προβλέπουν επιπλέον υποχρέωση δάσωσης / αναδάσωσης επιφάνειας ίσης με το παραχωρηθέν τμήμα άλσους ή πάρκου, το οποίο στο σύνολό του θα υπάγεται στη δασική νομοθεσία.
  • Αποφεύγεται κάθε εμπλοκή στην εξέλιξη του έργου μετά την απόδοση αντισταθμιστικής έκτασης στην τοπική κοινωνία για την παραχώρηση της απαραίτητης και αναγκαίας έκτασης».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”UZ4Z28TQhp4″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”tA2ZnyWki-k” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X