Όλα τα λεφτά στην Ζενίτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

hulkΗ Ζενίτ θέλει να “καθαρίσει” από σήμερα με την πρόκριση και έχει τα φόντα να το καταφέρει απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού. Φαβορί για νίκη και η Λιλ, η οποία όμως φέρνει πολλά under.

109. ΑΕ Λεμεσού – Ζενίτ

Με  τον Μπόας στον πάγκο της και ένα εξαιρετικό ρόστερ, οι στόχοι της Ζενίτ φτάνουν μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα από την Αγίας Πετρούπολη θεωρητικά έχει εύκολο έργο, απέφυγε στην κλήρωση κάποιες καλές ομάδες και είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί. Οι Κύπριοι θα προσπαθήσουν να κάνουν υπέρβαση, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσουν να κάνουν το μικρό αυτό θαύμα και να πετάξουν έξω τους αντιπάλους τους.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.com 1.47)

112. Γκρασχόπερς – Λιλ

Η φιλοσοφία της Λιλ, όπως αυτή φάνηκε στο περυσινό πρωτάθλημα ήταν να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Και το κατάφερε σε πολλές περιπτώσεις για να φτάσει να τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από Παρί και Μονακό. Η ομάδα του Ζιράρ έχει «χτίσει» την φιλοσοφία της γύρω από την αμυντική λειτουργία. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει αλλά βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια, έστω και με μισό μηδέν. Κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει και απόψε απέναντι στην Γκρασχόπερς.

Πρόταση: Under 2.5 (www.stoiximan.com 1.53)

114. Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός

Η Σταντάρ φαίνεται να έχει θεωρητικό πλεονέκτημα, αλλά σε τέτοιο επίπεδο όποια ομάδα υποτίμησε τον αντίπαλο της , το πλήρωσε. Οι Βέλγοι έκαναν καλό ποδαρικό στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας 3-0 την Σαρλερουά, ωστόσο το αποψινό ματς είναι εντελώς διαφορετικό. Η απόδοση της νίκης τους δεν είναι ικανοποιητική . Θα πορευτούμε με τα2-3 γκολ, στοίχημα που εμφανίζουν και οι δύο ομάδες.

Πρόταση: 2-3 γκολ (www.stoiximan.com 1.97)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X