"Φλέβα χρυσού" χτυπάει η ΑΕΚ με επένδυση σε νεαρούς Ελληνες παίκτες

"Φλέβα χρυσού" χτυπάει η ΑΕΚ με επένδυση σε νεαρούς Ελληνες παίκτες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stamatisΗ ΑΕΚ φαίνεται να στρέφει το βλέμμα της και σε νεαρούς παίκτες προκειμένου να χτυπήσει «φλέβα χρυσού». Στο τραπέζι έχουν πέσει ήδη τα πρώτα ονόματα με τους Μουράτο, Σταμάτη και Κώττα να είναι ψηλά στην “κιτρινόμαυρη” λίστα.

Ο Μουράτος, έχει πολύ δυνατά πόδια, τρέχει εξαιρετικά το γήπεδο και είναι ικανός να τελειώσει μια φάση με κάρφωμα. Χρειάζεται βελτίωση στις επιλογές του, πρέπει να διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι.

Ο 18χρονος Δημήτρης Σταμάτης, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική Εφήβων, και εκτός από την ΑΕΚ,  ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον παίκτη τα τελευταία δύο χρόνια. Ο νεαρός γκαρντ έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ΑΕΚ η οποία θα δώσει έμφαση σε αυτά τα παιδιά. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο και ανήκει στον Πανιώνιο.

Ένα ψηλό παιδί από την Φλώρινα, ο Θωμάς Κώττας, γεννημένος το 1996 και με ύψος 2,05 είναι σίγουρα ένα από τα ταλέντα που αναζητούν στην Ένωση. Ο παίκτης πήρε χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του ΠΑΟΚ ενώ αποτελεί και μέλος της Εθνικής Εφήβων.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X