Η «καψούρα» με τον Βάργκας και η ένδειξη πως ο πήχης βρίσκεται πολύ ψηλά

Η «καψούρα» με τον Βάργκας και η ένδειξη πως ο πήχης βρίσκεται πολύ ψηλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargas-βαργκαςΤα βελγικά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση του Ρόναλντ Βάργκας δεν ήταν μανατζερικά κόλπα, αλλά απηχούσαν απόλυτα την πραγματικότητα. Καλά πληροφορημένες πηγές, τόνισαν προς το enwsi.gr, ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα ήταν μεγάλη «καψούρα» των «κιτρινόμαυρων». Ενας παίκτης που πολύ θα ήθελαν να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και να είναι μια ποιοτική λύση για τα επόμενα χρόνια.

Βέβαια, είναι σαφές πως στην υπόθεση υπήρξαν τρεις παράγοντες που έστειλαν τον Βάργκας στην Τουρκία: 1) το πολύ υψηλό κασέ του, καθώς οι αρχικές αξιώσεις του άγγιζαν το 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, 2) τους προβληματισμούς για την αγωνιστική του κατάσταση, καθώς τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς και 3) το γερό μπάσιμο και τα χρήματα που προσέφεραν οι Τούρκοι, οι οποίοι τον έκλεισαν με 600.000 ευρώ.

Η επιλογή του Βάργκας πάντως, φανερώνει εν πολλοίς το σημείο που έχει θέσει η ΑΕΚ τον πήχη στις μεταγραφές της. Όταν συζητά και διαπραγματεύεται για την απόκτηση ενός εν ενεργεία διεθνή με τη Βενεζουέλα, που επί έξι χρόνια παίζει σε τοπ ομάδες του Βελγίου (Μπριζ και Αντερλεχτ), γίνεται ξεκάθαρο πως δεν συμβιβάζεται με λύσεις από τον σωρό, αλλά ψάχνει για καλές επιλογές. Και αυτές περιμένουν τώρα στην ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X