Μέσα στον Αύγουστο το ΦΕΚ, το αργότερο τον Οκτώβριο η οικοδομική άδεια

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Επειτα από μεγάλο διάστημα ζυμώσεων και συζητήσεων, το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ μπαίνει από αύριο σε έντονη κινητικότητα. Η συζήτηση και η ψήφιση του νομοσχεδίου από το Β’ θερινό τμήμα της Βουλής, είναι άκρως σημαντικά για την Ενωση. Επειτα από πολύ καιρό, δέκα χρόνια για την ακρίβεια, η ΑΕΚ θα έχει και πάλι τον δικό της νόμο για την κατασκευή του νέου γηπέδου που θα της επιτρέψει να κινήσει τις διαδικασίες. Βέβαια, με την ψήφιση του νομοσχεδίου στα τέλη Ιουλίου, είναι δεδομένο πως χάθηκε χρόνος για την ΑΕΚ.

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της ΑΕΚ σε συνομιλία με το enwsi.gr έδωσαν το χρονοδιάγραμμα των επόμενων κινήσεων. Το πρώτο βήμα είναι η δημοσίευση του νόμου στο ΦΕΚ, κάτι που στην Ενωση ελπίζουν να συμβεί εντός 15 ημερών. Βέβαια, επειδή προκύπτουν οι αργίες του δεκαπενταύγουστου, ενδεχομένως να απαιτηθούν λίγες ημέρες παραπάνω. Μετά τη δημοσίευση, η ΑΕΚ μπορεί να κινήσει τις διαδικασίες για την οικοδομική άδεια. Η πεποίθηση που υπάρχει είναι πως αυτή μπορεί να αποκτηθεί το αργότερο τον Οκτώβριο, αν και θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι σε «κιτρινόμαυρα» χέρια μέσα στον Σεπτέμβριο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X