Με «όπλο» και την παράδοση η Ζούλτε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zulteΟύτε γκολ δεν έχει δεχτεί από την Κορτράικ η Ζούλτε Βάρεγκεμ εντός έδρας και με όπλο και αυτό το στοιχείο έχει προβάδισμα για το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. 

207. Μόλντε – Ρόζενμποργκ

Μεγάλο φαβορί για τον τίτλο είναι στο φετινό πρωτάθλημα η Μόλντε η οποία απέχει εννέα βαθμούς από την σημερινή αντίπαλο της. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Και σε καμία περίπτωση η Ρόζενμποργκ δεν είναι τόσο μεγάλο αουντσάιντερ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν δείξε μεγαλύτερη σταθερότητα, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας.

Πρόταση:G.G (www.stoiximan.com 1.50)

219. Ζούλτε – Κορτράικ

Η έδρα είναι παραδοσιακά το μεγάλο όπλο της Ζούλτε  στο πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι έδειξε αρκετές και μακριά από το «σπίτι» της. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πρόκριση επί της πολωνικής Ζαβίσβα και την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζουν την Σαχτιόρ. Απόψε όμως η δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Και θέλει να την συνδυάσει με νίκη.  Πρέπει να σημειώσουμε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η Ζούλτε όχι μόνο κερδίσει την αντίπαλο της αλλά δεν δέχεται γκολ. Έχει το προβάδισμα απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια δείχνει μεγάλη σταθερότητα μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.com 1.87)

230. Γκρέμιο – Κοριτίμπα

Οι γηπεδούχοι διατηρούν ένα αήττητο στην έδρα τους έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα έχουν δεχτεί μόλις δύο τέρματα, έχοντας την καλύτερη εντός έδρας άμυνα του πρωταθλήματος. HΚοριτίμπα είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας μέχρι σήμερα. Δεν είναι τυχαίο ασφαλώς που βρίσκεται στην 19η θέση του πίνακα. Ενώ εκτός έδρα δεν έχει καταφέρει να σημειώσει ούτε μια νίκη.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.com 1.70)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X