Φουριόζα στην πρεμιέρα η Μπριζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

brunoΑφεντικό απο την πρώτη αγωνιστική θέλει να δείξει ότι είναι η Μπριζ, κερδίζοντας την Μπέβερεν εκτός έδρας. Στην Βραζιλία η Τζόινβιλ παραμένει αήττητη μέσα στην έδρα της, έχοντας και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

141. Μπέβερεν – Μπριζ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Βελγίου κάνουν οι δύο ομάδες με την Μπριζ να φιλοδοξεί να φτάσει στην κορυφή, κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, με την Μπέβερεν να έχει θέσει σκοπό την παραμονή στην κατηγορία. Η Μπριζ παρά το γεγονός ότι σήμερα θα αγωνιστεί με κάποιες απουσίες έχει τις προϋποθέσεις για να πάρει το πρώτο της διπλό και να δείξει από νωρίς τις «άγριες» διαθέσεις της.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.com 1.70)

157. Τζόινβιλ – Αβαϊ

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία της Τζόινβιλ στα εντός έδρας παιχνίδια της, αφού σε σύνολο έξι αγώνων έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις ένα γκολ παθητικό και δείχνει ότι τουλάχιστον στα παιχνίδια που δίνει στο «σπίτι» της χάνει δύσκολα. Στο αποψινό ματς θα αγωνιστεί με απουσίες αντιμετωπίζοντας την Αβαϊ που εκτός έδρας σε έξι ματς έχει πετύχει τρεις νίκες.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.com 1.80)

161. Σάντος – Σαπεκοένσε

Μόλις μια ήττα έχει υποστεί η Σάντος στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και είναι το απόλυτο φαβορί για να φτάσει σε ένα ακόμα τρίποντο. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης από την Σαπεκοένσε, η οποία έδωσε παιχνίδι κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι έχουν εντός έδρας δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα και αντιμετωπίζουν μια ομάδα που μακριά από την έδρα της έχει σημειώσει μόλις μια νίκη.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.com 1.61)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X