Στον Αχαρναϊκό ο Καλαμιώτης

Στον Αχαρναϊκό ο Καλαμιώτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kalamiwtisΜε τη φανέλα του Αχαρναϊκού θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σταμάτης Καλαμιώτης. Η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/7) ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του. Ο Καλαμιώτης ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και έπαιξε και στην πρώτη ομάδα επί των ημερών του Μανόλο Χιμένεθ και μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε Ν. Ιωνία, Νίκη Βόλου, Θρασύβουλο και Καλλιθέα. Την τελευταία σεζόν με τη φανέλα της Καλλιθέας είχε συνολικά 19 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Μάλιστα, ο Καλαμιώτης θα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στον Βόρειο όμιλο της νέας Φούτμπολ Λιγκ

Η ανακοίνωση: «Ο Σταμάτης Καλαμιώτης, ένα παιδί από τις Αχαρνές με πλούσια σταδιοδρομία σε ομάδες της Α’ Εθνικής ανήκει και επίσημα στον Αχαρναϊκό.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Σταμάτης Καλαμιώτης υπέγραψε την Παρασκευή 25/07/14 συμβόλαιο συνεργασίας με την Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

Ο Καλαμιώτης ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, αγωνίστηκε στη Ν. Ιωνία, τη Νίκη Βόλου, την ΑΕΚ, τον Θρασύβουλο, ενώ πέρυσι ήταν στην Καλλιθέα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αχαρναϊκού ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις ενώ την Κυριακή θα μεταβεί κι εκείνος στο προπονητικό κέντρο της Δράμας μαζί με την υπόλοιπη αποστολή!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X