Το ...ψηστήρι στον Μασούντ, οι εναλλακτικές στα αριστερά και η επιμονή του Δέλλα

"Η ΑΕΚ την καλύτερη πρόταση", δηλώνει ο μάνατζερ του Μασούντ στο enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

masunt 2Η θέση των ανθρώπων της ΑΕΚ σε ότι αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας  για τη θέση του αριστερού εξτρέμ είναι σαφής: “Δε βιαζόμαστε, ούτε έχουμε δώσει προθεσμία στον Μασούντ να μας απαντήσει. Κοιτάμε συγχρόνως κι άλλες περιπτώσεις”. Αυτό υποστηρίζουν στην Ένωση και μάλιστα δεν κρύβουν ότι έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις τους με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει λύσεις στα χέρια του Δέλλα. Τους …βολεύει κατά κάποιο τρόπο ο επιπλέον χρόνος που ζητάει ο Ιρανός για να απαντήσει στην “κιτρινόμαυρη” πρόταση, αφού έτσι έχουν τη δυνατότητα να προχωρούν κι άλλες υποθέσεις, χωρίς να “καίνε” το θέμα Μασούντ.

Από την πλευρά του ο προπονητής του δικεφάλου δείχνει συνεχώς πόσο σημαντική θεωρεί την ενίσχυση του ρόστερ με έναν επιπλέον εξτρέμ. Ακόμα και χθες, στην απογευματινή προπόνηση που έγινε στα Σπάτα, σε ειδική άσκηση επιθετικής ανάπτυξης του παιχνιδιού ο Έλληνας τεχνικός επέμενε ώστε οι επιθέσεις να γίνονται από τα άκρα. Το δούλευε πέρυσι, το δουλεύει ακόμα περισσότερο φέτος. Για το λόγο αυτό ζητάει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά ως εξτρέμ και θα συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Όσο για τον ίδιο τον Μασούντ, τις προηγούμενες μέρες άκουσε πολλά απ’ τον μάνατζέρ του για την ιστορία και το πρότζεκτ της ΑΕΚ, επαναλαμβάνοντάς του πόσο σημαντική προσπάθεια γίνεται στην Ένωση με σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή. Αυτό που τονίζεται πλέον απ’ το περιβάλλον του είναι ότι, όλο και περισσότερο πείθεται απ’ την προοπτική της ΑΕΚ, αλλά το ανοιχτό “παράθυρο” που υπάρχει από την Ισπανία, τον κάνει ακόμα διστακτικό. Τα πράγματα όμως είναι ξεκάθαρα. Στην Ένωση “τρέχουν” συγχρόνως κι άλλες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο. Αν ο Μασούντ απαντήσει θετικά πριν ολοκληρώσουν οποιαδήποτε άλλη συμφωνία τότε ο Ιρανός θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Δε θα τον περιμένουν όμως και για …πάντα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X