"Zεσταίνεται" ξανά για την απόκτηση σέντερ φορ η ΑΕΚ και ψάχνεται πιο εντατικά

Μην ξεχνάμε τον μεγάλο στόχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic dellas bagevitsΣτην 17 Ιουλίου, λίγο μετά την πρώτη προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας είχε τονίσει στους εκπροσώπους του τύπου ότι θα γίνει σίγουρα μια επιπλέον προσθήση στο ρόστερ με έναν παίκτη που θα αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ, ενώ την ίδια ώρα άφηνε …ανοιχτό το θέμα του επιθετικού, το οποίο όπως φαινόταν δε συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες, ειδικά μετά το (πρώτο) “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις με τον Τζιμπούρ. Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες οι υπεύθυνοι του δικεφάλου έχουν φέρει ξανά στο προσκήνιο την απόκτηση ενός στράϊκερ, ο οποίος μαζί με τους Αραβίδη και Ντακόλ θα στελεχώσει την επίθεση της ομάδας.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε γίνονται συγχρόνως οι κατάλληλες κινήσεις για τον εξτρέμ, που εξακολουθεί να αποτελεί μια άμεση προτεραιότητα. Στόχος των κιτρινόμαυρων είναι και να αποκτήσουν ένα εξτρέμ, αλλά πλέον και να ψάξουν για καλή περίπτωση σέντερ φορ. Πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα να ολοκληρώσουν τις συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε να πάει η ομάδα στο Πήλιο όσο το δυνατόν πιο πλήρης για το βασικό στάδιο προεροιμασίας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X