Η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για Μαστορογιάννη, αλλά έμεινε Διομήδη Άργους

Η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για Μαστορογιάννη, αλλά έμεινε Διομήδη Άργους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mastrogiannis_650Παίκτης του Διομήδη Άργους θα παραμείνει και τον επόμενο χρόνο ο Γιώργος Μαστορογιάννης. Ο έμπειρος πλέι μέικερ ανανέωσε την συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι «Λύκοι» κέρδισαν την μάχη για τον διεθνή πλέι μέικερ και μέλος της καλύτερης επτάδας της Α1 Ανδρών από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Φίλιππος Βέροιας και ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να τον αποκτήσουν, είτε μέσω επίσημης πρότασης, είτε με συζητήσεις.

«Με τίμησαν κάποιες ομάδες με τις προτάσεις και το ενδιαφέρον τους. Αποφάσισα να μείνω στον Διομήδη γιατί οι καλές σχέσεις που υπάρχουν ήταν καταλυτικές. Νιώθω μια ζεστασιά στο Άργος και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Από την στιγμή που ο Διομήδης με καλύπτει και θα πρωταγωνιστήσει και φέτος προτίμησα να μην αλλάξω ομάδα», σχολίασε ο 33χρονος αθλητής στο coppa.gr και συνέχισε αναφορικά με το ποια ομάδα θα είναι διεκδικήτρια του τίτλου:

«Βάσει του ρόστερ και της δυναμικότητας του Συλλόγου θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Το πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον από πέρσι γιατί πολλές ομάδες από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω δυνάμωσαν».

Τέλος για τον λόγο που ενώ είναι ελεύθερος (έχει κλείσει τα 32 χρόνια) έχει αποφασίσει να έχει το δελτίο του στον Αρχέλαο Κατερίνης, είπε: «Τιμώ τον Σύλλογο που με ανέδειξε, δεν μου δημιουργεί ποτέ πρόβλημα και σέβεται τις αποφάσεις μου. Πάντα τα βρίσκει με όλες τις ομάδες στις οποίες θέλω να αγωνιστώ».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X