Η Παπαφωτίου για την μεταγραφή της στη Στουτγκάρδη

ÔÏÔÓÉÄÏÕ ÖÅÑÍÁÍÔÅÓ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ (2ïò ÔÅËÉÊÏÓ ÃÕÍÁÉÊÙÍ)Η Αθηνά Παπαφωτίου μίλησε για την μεταγραφή της στην γερμανική Στουτγκάρδη, με την πρώην συμπαίκτρια της στην ΑΕΚ Σία Τοτσίδου να παίρνει ρόλο δημοσιογράφου για λογαριασμό της ιστοσελίδας greekvolley.com. 

Αναλυτικά η συνέντευξη: 

Τι έχεις να μας πεις για τη νέα πορεία σου; 

“Την επόμενη χρονιά θα βρίσκομαι στη Γερμανία στη Στουτγκάρδη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι μια καινούρια εμπειρία για μένα. Φεύγω πρώτη φορά από την Ελλάδα και έχω λίγη αγωνία να δω πως θα είναι τα πράγματα εκεί, αλλά είναι κάτι που ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και είμαι ευχαριστημένη που μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα”.

Πως νιώθεις που θα πας σε ένα πολύ πιο οργανωμένο περιβάλλον που ο αθλητισμός είναι πολύ πιο ποιοτικός;

“Παίξαμε κάποια παιχνίδια με την Εθνική ομάδα και στην Πολωνία και στη Γερμανία και είναι πολύ πιο διαφορετική η αντιμετώπιση των αγώνων γενικά σαν γεγονός και είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω και εγώ σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον”.

Έχεις καθόλου αρνητικά συναισθήματα που αφήνεις την οικογένεια σου και τους ανθρώπους σου;

“Αυτό είναι το δυσάρεστο της κατάστασης, αλλά επειδή είναι κάτι που ήθελα να το δοκιμάσω και να το κάνω υπερέχει ο ενθουσιασμός που έχω. Εύχομαι καλή επιτυχία στην προηγούμενη ομάδα μου την ΑΕΚ και να έχουμε όλοι μας μια καλή χρονιά”.

Πηγή: greekvolley.com

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X