Βρήκε το πρόβλημα, έχει τη λύση

Βρήκε το πρόβλημα, έχει τη λύση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-μελισσανιδηςΠολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν πως σήμερα ο Μελισσανίδης θα ήταν θεριό ανήμερο. Πως θα τα έπαιρνε όλα αμπάριζα και θα ερχόταν σε πλήρη σύγκρουση για το γήπεδο. Και όμως. Ο Μελισσανίδης ήταν ήρεμος, συνειδητοποιημένος, ειλικρινής. Με λόγια καρδιάς, βγαλμένα μέσα από το συναίσθημα του κάθε Ενωσίτη, ο «τίγρης» έδειξε πως ξέρει καλά ποιο είναι το πρόβλημα. Και το σημαντικότερο: πως ξέρει ακόμα καλύτερα, πως θα βρει τη λύση σε αυτό.

Είναι γεγονός, πως μόνο διεστραμμένα μυαλά ή άνθρωποι με σκοπιμότητες, μπορούν να θέτουν εμπόδια στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Είναι ανώφελο να συζητάς αόριστα για την απώλεια του άλσους, όταν αυτό είναι κατεστραμμένο εδώ και χρόνια. Είναι ανόητο να μπλέκεις σε κουβέντες για τα εμπορικά συμφέροντα του Μελισσανίδη, όταν στο νέο γήπεδο οι εμπορικοί χώροι περιορίζονται στη μπουτίκ, το καφενείο και το…στιλβωτήριο.

Επειδή στα χρόνια που βρισκόμαστε δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει στους ρομαντικούς φυσιολάτρες και σε ιστορίες για αγρίους, η πραγματικότητα είναι πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ σκοντάφτει ως τώρα σε πολιτικά συμφέροντα. Σε καταστάσεις που αντιλαμβάνονται, ότι αν η Ενωση αποκτήσει ξανά το δικό της σπίτι, θα είναι και η στιγμή της πραγματικής επιστροφής της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ετσι, η ιστορία που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκει συνεχώς εμπόδια. Μία ήταν με τον δασάρχη της Νέας Φιλαδέλφειας, μία με «αγανακτισμένους» κατοίκους (που έρχονταν με πούλμαν στην πόλη), εσχάτως με τις εκλογές. Πέτυχαν να μετατρέψουν το γήπεδο της ΑΕΚ σε πεδίο αντιπαράθεσης. Να το εντάξουν μέσα στην προεκλογική ατζέντα, να το κάνουν μέχρι και μνημονιακό όρο που θέτει η τρόικα.

Εψαχναν αφορμές για να τα διαλύσουν όλα. Εκαναν σημαία το περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ένταση που υπήρξε για κάποιες ημέρες. Λησμονώντας προφανώς, πως ποτέ σε έναν καβγά δεν ευθύνεται μόνο ο ένας. Που ψάχνουν λαβές για να θέσουν νέα εμπόδια. Και ξέρουν πως παίζουν εκ του ασφαλούς, καθώς είναι πολύ εύκολο να δημιουργείς ένταση και να γεμίζεις ψέματα τον κόσμο για μία υπόθεση που ενδιαφέρει τόσους πολλούς.

Η άποψη μου είναι πως άπαντες πρέπει να κατανοήσουν πως η ΑΕΚ και το νέο της γήπεδο, μετατρέπεται και πάλι σε επίπεδο πολιτικής και οικονομικής κόντρας. Όπως είχε συμβεί σας θυμίζω και λίγο μετά την κατεδάφιση, όταν με αδιαφανείς διαδικασίες το γήπεδο της ΑΕΚ αφαιρέθηκε από τα βασικά ολυμπιακά έργα, με το Καραϊσκάκη να παίρνει τη θέση του.

Τότε, πέτυχαν να νικήσουν την ΑΕΚ. Τώρα, δεν πρόκειται να το καταφέρουν. Ο Μελισσανίδης ξέρει ποιο είναι το πρόβλημα και ξέρει ποιες είναι οι λύσεις. Γνωρίζει πως όταν είσαι κρυστάλλινος και έχεις τη δυναμική μιας ομάδας όπως η ΑΕΚ, δεν σε σταματά κανείς. Αλλωστε, σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν όσα αποκαλύφθηκαν για τη δράση του…Φαταούλ και της παρέας τους. Εκείνους τους απολαυστικούς διαλόγους που δημοσίευσε ο ΣΚΑΙ που είναι ιδανικοί για τα καλοκαιρινά βράδια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”vpwNT5lh_Z0″ width=”600″ height=”350″]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X