Μετρά (σημαντικές) απώλειες η «Βασίλισσα»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dikoudis-ziagosΈχουν αλλάξει πολλά στην μπασκετική ΑΕΚ. Πράγματα στα οποία αναφέρονται λίγοι, αλλά έχουν την δική τους σημασία. Και μάλιστα είναι πολύ μεγάλη η σημασία τους, αφού αφορούν ανθρώπους που έδωσαν πολλά τα προηγούμενα χρόνια και θα μπορούσαν να δώσουν πολλά στο μέλλον με την ομάδα στην Α1.

Με το ρόστερ να μετρά τρία συμβόλαια (Καράμπουλας, Πολυτάρχου, Τσιάκος) κανείς δεν είναι σίγουρος πια ότι θα μείνουν και αυτοί πλέον με τα νέα δεδομένα στην ΑΕΚ. Ωστόσο, εκτός των αγωνιστικών απωλειών που έχουν υπάρξει ή ενδεχομένως να υπάρξουν, έχουμε και απώλειες εκτός παρκέ.

Πρώτος ο Βαγγέλης Ζιάγκος που μόνο με… θαύμα θα είναι πρώτος προπονητής, αλλά δεν αποκλείεται να δεχθεί να είναι στο πλάι του Παναγιώτη Γιαννάκη, αν ο τελευταίος αναλάβει την ΑΕΚ. Δεύτερος ο Δήμος Ντικούδης, ένας άνθρωπος που στην Α1 με το πλάνο της Ένωσης είχε αρχίσει να δουλεύει εντατικά για να βοηθήσει όπως μπορούσε (στην Α2 δεν μπορούσε να προσφέρει και πολλά), ενώ τρίτος είναι ο Γιώργος Χήνας που πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ (του έχουν… αφαιρεθεί όλες οι αρμοδιότητες), κάτι που ισχύει και για βοηθό προπονητή Παναγιώτη Χατζηελευθερίου που δύο χρόνια δούλεψε πολύ σκληρά. Όλοι τους απλήρωτοι από τα Χριστούγεννα, έκαναν υπομονή και περίμεναν την άνοδο για να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που πρέπει ώστε να λειτουργήσει σωστά.

Όλα δείχνουν ότι σε αυτή την διαδικασία δεν θα είναι παρόντες όλοι τους. Η νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ δεν τους θέλει, αλλά έτσι και αλλιώς δεν… ταιριάζουν.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X