Ακόμη ένα ταλέντο στην "Βασίλισσα"

Χωρίς προβλήματα η Βασίλισσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

basket-aek-2Ένα ακόμη ταλέντο απέκτησε η ΑΕΚ που προέρχεται από την Κω. Ο 15χρονος Χρήστος Γερογιάννης που αγωνιζόταν στον Ιπποκράτη πήρε την απόφαση να έρθει στην “Βασίλισσα” έπειτα από την καταπληκτική χρονιά που είχε με την ομάδα του.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας “giafkasports.gr” αναφέρει ότι ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας, αποφάσισε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της Ένωσης και έτσι μπαίνει και αυτός στην λίστα των αθλητών που έχουν φύγει από το νησί…”

Επίσης ο Ιπποκράτης Κώων έβγαλε δική του ανακοίνωση: “Ο Α.Σ. Κώων ο Ιπποκράτης με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνει την παραχώρηση του Χρήστο Γερογιάννη στο ιστορικό σωματείο της Α.Ε.Κ. Ο νεαρός αθλητής, γεννημένος το 1999 με ύψος 1.96 αγωνιζόταν στα τμήματα Παμπαίδων και Παίδων του συλλόγου μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στην μπασκετική του καριέρα.”

ΠΗΓΗ : www.giafkasports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X