Φαβορί σε δύσκολη θέση

Φαβορί σε δύσκολη θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

asteras-tripolis-proponisiΗ Μπούρσασπορ δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού από την άσημη Σακίρ, η οποία στο πρώτο ματς κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 0-0. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει πάρει μεγάλο ποντάρισμα πάνω του και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

153. Σακίρ – Μπούρσασπορ

Η ποιότητα που έχει η Μπούρσα σαν ομάδα δεν συγκρίνεται με αυτή της άσημης Σακίρ, η οποία όμως κατάφερε στην Τουρκία να πάρει λευκή ισοπαλία. Οι Τούρκοι με Μπελούτσι και Τσιβέλι στο ρόστερ τους έχουν το πλεονέκτημα για την πρόκριση, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ματς δεν πέτυχαν ούτε ένα γκολ. Πλέον τα λάθη απαγορεύονται και το φαβορί καλείται να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.57)

256. Γκρόνιγκεν – Αμπερντίν

Πάντα το 0-0 αποτελεί σκορ παγίδα για τον γηπέδουχο,  που έχει ένα μικρό πλεονέκτημα για την πρόκριση. Στην προκειμένη περίπτωση τα ίδια ισχύουν για την Γκρόνιγκεν, η οποία πάντως πρέπει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της και με όπλο την καλή επιθετική της γραμμή να σκοράρει όσο πρέπει και να πάρει το εισιτήριο. Η Αμπερντίν θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι στην υπομονή, γνωρίζοντας ότι το 0-0 στέλνει το ματς στην παράταση.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.61)

158. Αστέρας Τρίπολης – Ροβανιέμι

Μπορεί να μην έχει παιχνίδια στα πόδια του, μπορεί να βρίσκεται στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του, ωστόσο ο Αστέρας  έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Ροβανιέμι. Οι Φινλανδοί πανηγύρισαν την ισοπαλία 1-1 του πρώτου αγώνα σαν να έπαιρναν κάποια μεγάλη πρόκριση, δείγμα των φιλοδοξιών που έχουν σαν ομάδα.

Η ομάδα της Τρίπολης διαθέτει το ρόστερ για να καλύψει το μειονέκτημα της έλλειψης ρυθμού που φυσιολογικά έχει. Η νίκη της έχει πάρει υψηλό τζίρο, αφού οι περισσότεροι έχουν ποντάρει στον άσσο.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.46)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X