Ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα o 17χρονος Φίλιππας

Ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα o 17χρονος Φίλιππας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

filippas φιλιππαςΜοιάζει με… θαύμα αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι Ακαδημίες της ΑΕΚ στο χάντμπολ τα τελευταία χρόνια δεν είχαν γήπεδο χάντμπολ με τέρματα και μπάλες και έκαναν προπόνηση σε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στη Νέα Φιλαδέλφεια και έπαιζαν αγώνες στο Μενίδι. Ωστόσο, με τις φιλότιμες (έως και… ηρωικές) προσπάθειες του έφορο στο τμήμα Γιώργου Τριανταφύλλου με την προπονήτρια Ράνια Καραγιάννη, πάντα η ΑΕΚ έβγαινε ασπροπρόσωπη και είχε αξιοπρεπή παρουσία.

Όμως, δεν έμειναν μόνο εκεί αφού παρότι δεν είχαν βοήθεια από την διοίκηση της Ερασιτεχνικής και την διοίκηση της πρώτης ομάδας, αμφότεροι δούλεψαν με μεράκι, αφοσίωση πάνω στην σωστή προπόνηση των μικρών (που πολλές φορές τους κράταγαν στην ομάδα με νύχια και με δόντια).

Αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας ήταν ένας μικρός να ανέβει στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, με την ριζική ανανέωση που θα γίνει στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Ο λόγος για τον Θοδωρή Φίλιππα που πέρυσι ελέω έλλειψης εφηβικού τμήματος, αγωνίστηκε δανεικός στον Πανελλήνιο.

Ο 17χρονος αριστερός εξτρέμ θα κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, με στόχο να καταφέρει αρχικά να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο και εν συνεχεία να αξιοποιηθεί και αγωνιστικά. Πρόκειται για ένα ταλαντούχο παιδί, που έχει μια χρυσή ευκαιρία στα χέρια του να φτάσει ψηλά με την φανέλα της Ένωσης

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X