Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει πακέτο τις Ιβάνοβα και Διώτη από την Κηφισιά

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ivanovaΟ μεταγραφικός σχεδιασμός στο γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αφού παρά τις όποιες προσθήκες έχουν γίνει, χρειάζονται και άλλες μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το κιτρινόμαυρο ρόστερ. Ο Χρήστος Δούκας έχει πάρει τα πάντα πάνω του, όσο αφορά τις διαπραγματεύσεις με ομάδες και αθλήτριες και μέχρι τώρα η προσπάθεια του έχει θετικό πρόσημο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr,  οι κιτρινόμαυροι φαίνεται να τσεκάρουν δίδυμο από την Κηφισιά. Μια γνώριμη στους φιλάθλους της ΑΕΚ, την Ισαβέλα Ιβάνοβα, αλλά και την Παναγιώτα Διώτη. Αμφότερες φαίνεται να βρίσκονται σε διαμάχη με την ομάδα τους και στην ΑΕΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτό τον παράγοντα και να τις κάνουν δικές τους. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ηρακλής Κηφισιάς έχει στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, αλλά οι δύο αθλήτριες θέλουν να αγωνιστούν σε ομάδα της Α1. Η Ιβάνοβα είχε αποκτηθεί πέρυσι απο την ΑΕΚ με υποσχέτικη, η οποία δεν ανανέωθηκε, αφού το τίμημα κρίθηκε υψηλό για τα νέα δεδομένα του τμήματος.

Οι κιτρινόμαυροι πάντως παρακολουθούν τις υποθέσεις των δύο αθλητριών και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες, αφού ζυγίσουν τα δεδομένα, να μιλήσουν με την διοίκηση της Κηφισιάς προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Τόσο η Ιβάνοβα όσο και η Διώτη είναι αθλήτριες που μπορούν να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια της ΑΕΚ, ενώ ενήμερος για την διαδικασία είναι και ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X