Ξεπέρασε τα 2000 εισιτηρία διαρκείας η ΑΕΚ και ανοίγουν οι θέσεις για όλο τον κόσμο

ΦΩΤΟ από την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας ΑΕΚ Parousiasi isitirion diarkias AEKΗ ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι σήμερα, τελευταία μέρα προθεσμίας για τους περσινούς κατόχους να ανανεώσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ, σημειώθηκε ρεκόρ φετινών πωλήσεων και ξεπεράστηκε ήδη ο αριθμός των 2000 εισιτηρίων διαρκείας.

Παρά την οικονομική κρίση και την παρουσία της Ένωσης στο πρωτάθλημα της Football League, ο κόσμος του δικεφάλου επιμένει να στηρίζει και να στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πριν καν αρχίσει η διάθεση προς όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ, περισσότεροι από 2000 περσινοί κάτοχοι πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ και ανανέωσαν την παρουσία τους στις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου. Στην σχετική ανακοίνωση σημειώνεται χαρακτηριστικά:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την ανανέωση των περσινών θέσεων των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής σεζόν 2014-15. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας ανταποκρίνονται πολύ θετικά και η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίστηκε και σήμερα με αμείωτο ρυθμό όπου σημειώθηκε ρεκόρ πωλήσεων για φέτος.

Οι κάτοχοι του 1500ου και του 2000ου προστίθενται στη λίστα των τυχερών που θα επισκεφτούν τους ποδοσφαιριστές μας στα Σπάτα, θα παρακολουθήσουν την προπόνηση και θα φωτογραφηθούν μαζί τους. Πρόκειται για τους κ.κ.Γιωτάκη Γεώργιο στη θύρα 7 και Κωνσταντινίδη Νεκτάριο στη θύρα 3.

Η πώληση των ελεύθερων θέσεων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Ιουλίου”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X