Τεράστια απώλεια για την ΑΕΚ ο αθλητής και άνθρωπος Αλέξης Αλβανός

Τεράστια απώλεια για την ΑΕΚ ο αθλητής και άνθρωπος Αλέξης Αλβανός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alvanos Αλέξης Αλβανός ΑΕΚ ΠΑΟΚ χάντμπολΉρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2012 παρέα με τον Σπύρο Μπαλωμένο από το εξωτερικό και στην πρώτη του σεζόν στα «κιτρινόμαυρα» παρότι η ομάδα βρέθηκε ένα βήμα από την διάλυση αρχές του 2013 με την απεργία λόγω των πολλών οφειλών, βοήθησε τα μέγιστα σε ένα ιστορικό νταμπλ σε Κέρκυρα και Άργος. Με την ΑΕΚ ο Αλέξης Αλβανός «δέθηκε» περισσότερο από ότι θα περίμενε και ο ίδιος τελικά. Και η σύζυγος του και τα παιδιά του το ίδιο, κάθε μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια σε «κιτρινόμαυρο» στέκι παρέα με συμπαίκτες από την ΑΕΚ.

Έτσι με την έλευση Λαζόπουλου τέλη Μάη του 2013 δεν ήταν δύσκολο να μείνει ο Αλέξης. Και έμεινε. Μπήκε μπροστά, παρότι ήρθαν και άλλα μεγάλα ονόματα στην ΑΕΚ. Ο πραγματικά μεγάλος αθλητής φάνηκε και αυτό έκανε… μπαμ, αφού εντός και εκτός γηπέδου όλοι είχαν σημείο αναφοράς τον Αλβανό.

Ο έμπειρος δεξιός ίντερ ηγήθηκε της ΑΕΚ, την βοήθησε πολύ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στα Λιόσια, ενώ παρότι δεν ήταν σε φόρμα στους τελικούς με τον Διομήδη Άργους έδωσε ότι είχε και δεν είχε. Και στο φινάλε του αγώνα είχε πει πολλά με… νόημα κατηγορώντας όσους παράτησαν την ΑΕΚ και την άφησαν «απροστάτευτη».

Ο Αλβανός όμως δεν ήταν και δεν είναι μόνο αθλητής. Αποτελεί άνθρωπο υπόδειγμα που αποτέλεσε «κόσμημα» για την ΑΕΚ σε αυτήν την διετία. Και όμως η ΑΕΚ δεν βρήκε τον τρόπο να τον πείσει να μείνει. Με τον ίδιο τρόπο που δεν μπόρεσε να τον «εκμεταλλευτεί» ως άνθρωπο και αθλητή αυτά τα δύο χρόνια σε επίπεδο Ακαδημιών για να δώσει το παράδειγμα στις επόμενες γενιές, να αποτελέσει πρότυπο, να μπορεί η ΑΕΚ να κερδίσει πολλά από την προσωπικότητα του, τον χαρακτήρα του, το ήθος του και την αγωνιστική (και μη) ποιότητα του.

Ο Αλέξης δεν είναι πλέον στην ΑΕΚ και αυτό είναι κακό, ένα ακόμη από όσα βλέπουμε το τελευταίο διάστημα. Μια μεγάλη απώλεια για τον σύλλογο. Το χειρότερο όμως είναι ότι πλέον θα είναι αντίπαλος (μόνο στα παρκέ) με τον ΠΑΟΚ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X