Γλυνιαδάκης : "Γιατί όχι στην ΑΕΚ"

Γλυνιαδάκης αντί Κουφού στην Εθνική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

copy_GLY_bΑνοικτό το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα άφησε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Ο έμπειρος σέντερ που κλήθηκε από τον Φώτη Κατσικάρη στην εθνική Ελλάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας, μίλησε στην εφημερίδα “Ώρα των Σπορ” και σε ερώτηση για το αν έχει και την ΑΕΚ στην άκρη του μυαλού του απάντησε.

 “Δεν το γνωρίζω, όλα είναι πιθανά. Συγκαταλέγω όλες τις ομάδες. Σαν ελεύθερος, είμαι ανοικτός σε προτάσεις”. Ο Γλυνιαδιάκης είχε συνεργαστεί με τον νυν προπονητή της εθνικής στην ΑΕΚ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσέγγιση που έγινε. “Μέτρησε ο τρόπος που μου μίλησε, η θετική του διάθεση. Ήθελα άλλωστε να συνεργαστώ μαζί του. Είχα να συνεργαστώ μαζί του από την ΑΕΚ. Συν τοις άλλοις ήταν πρόκληση για μένα το Μουντομπάσκετ, οπότε δεν χρειάστηκε να μου πει κάτι περισσότερο ο προπονητής”.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X