Δεν υπολογίζεται στην Μπριζ ο Βλάχος, τον θέλει ο Άρης στην Β’ εθνική

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vlaxosΤο ενδεχόμενο της απόκτησης του Βαλεντίνου Βλάχου που αγωνίζεται στη  θέση του δεξιού αμυντικού σκέφτεται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για τον Άρη και τη νέα χρονιά στην Β’ εθνική. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο μεταγράφηκε με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού από την Μπριζ στον Άρη οπότε μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου επέστρεψε στην βελγική ομάδα η οποία και εξακολουθεί να έχει τα δικαιώματα του.

Το θέμα Βλάχου  μπήκε στο τραπέζι στο περιθώριο των συζητήσεων της μετεγγραφής του Διούδη στην Μπριζ και με δεδομένο ότι οι Βέλγοι δεν υπολογίζουν τον ποδοσφαιριστή, αφού δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι μαζί του. Για την πρόταση ενημερώθηκε ο κ. Καλαϊτζίδης ο οποίος άρχισε να συγκεντρώνει πληροφορίες για τον 22άχρονο ποδοσφαιριστή. Το θέμα της απόκτησης ή όχι του Βλάχου θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: pressaris

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X